-

Nederland

Prinses Amalia in l*vensgevaar door bizarre stalkacties van vreemde man

Amalia

Amalia’s leven als prinses: altijd al beveiligd

De beveiliging van prinses Amalia krijgt momenteel extra aandacht vanwege d00dsbedr*igingen, maar dit verhaal laat zien dat het leven van de kroonprinses altijd al moeilijk is geweest.

Zelfs toen ze nog een jong meisje was en met de fiets naar school ging, werd ze al geconfronteerd met een enge situatie.

In het boek ‘Wij, Elisabeth’ van Jo De Poorter wordt beschreven hoe Amalia werd achtervolgd door een rare man op de fiets.

Hoe harder ze fietste, hoe meer de man zijn best deed om haar bij te houden, tot aan haar voordeur toe.
prinses Amalia

Amalia noemde het voorval “best eng”, maar het bleek uiteindelijk te gaan om een nieuwe bewakingsagent die was aangenomen zonder dat dit aan haar was gemeld.

Dit voorval laat zien dat Amalia altijd al heeft moeten leven met beveiligers om haar heen.
Amalia

Zelfs op jonge leeftijd werd haar vrijheid gelimiteerd door de n00dzaak van beveiliging.

En nu, als kroonprinses, is die beveiliging alleen maar intenser geworden vanwege de dr*iging van d00dsbedr*igingen.
amalia

Maar ondanks de beperkingen van haar vrijheid, blijft Amalia haar best doen om haar leven als prinses zo normaal mogelijk te maken.

Zo is ze nog steeds actief op sociale media en gaat ze af en toe uit met vriendinnen.
Amalia

Ze weet dat haar leven anders is dan dat van haar leeftijdsgenoten, maar ze probeert er het beste van te maken.

Toch blijft de dr*iging van d00dsbedr*igingen een zware last voor de jonge prinses en haar familie.

Het is te hopen dat de daders snel worden opgespoord en dat Amalia weer wat meer vrijheid kan ervaren zonder constante beveiliging om haar heen.
Amalia

Nederland

Maxime Meiland ziet zich geconfronteerd met aanzienlijke financiële uitdagingen: ‘Niemand lijkt bereid die grot voor 2,2 miljoen euro te kopen!’

Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer besloten eerder dit jaar een villa te verwerven met een aanzienlijke prijskaart van maar liefst 2,2 miljoen euro.

Echter, nog geen jaar later blijkt dat het huis behoorlijk wat gebreken vertoont en een energielabel G heeft.

Dit label, waarbij ‘G’ staat voor ‘Grot’, werd onthuld door tv-makelaar Alex van Keulen in RTL Boulevard.

Alex legde uit: “Er zijn ook huizen te koop voor dezelfde prijs, maar met een energielabel A. Ja, G staat echt voor grot. Dat betekent dat je constant moet blijven verwarmen.

Het aanbrengen van muurisolatie in zo’n woning is een kostbare zaak, denk aan meer dan 100 duizend euro om dit te herstellen. Ik wens ze veel succes, maar ik heb het gevoel dat deze woning nog wel even te koop zal blijven staan.”

Ondertussen blijkt dat Maxime en Leroy recentelijk twee aangrenzende percelen hebben verworven om twee afzonderlijke huizen te laten bouwen.
Maxime Meiland

De exacte plannen zijn nog onduidelijk, maar het lijkt erop dat ze niet samen onder één dak willen wonen, maar naast elkaar.

De bouwwerkzaamheden moeten nog van start gaan, en zelfs de eerste heipaal is nog niet de grond in gegaan. Maxime heeft echter dringend tijd nodig om haar villa te verkopen, gezien de maandelijkse hypotheeklasten van 14.000 euro en de oplopende stookkosten nu de winter nadert.
Maxime Meiland
Het komt vaak voor dat huizen met een energielabel en prijsklasse als deze jarenlang te koop blijven staan. Gedurende deze periode blijven de kosten opstapelen voor Maxime en Leroy. Hopelijk kunnen Martien en Erica bijspringen in geval van nood.

Lees verder