-

Nieuwste

Drama: Baby 0verlijdt na val in emmer met water

Een vresel!jk 0ngeval heeft plaatsgevonden in Basadingen, Thurgau, Zwitserland. Een kind van slechts één jaar oud is 0verleden nadat hij in een emmer met water was gevallen.

Het trag!sche inc!dent is gemeld door de politie. Er is een onderzoek gestart naar de omstandigheden van het 0ngeluk.

Er is op dit moment nog veel onduidelijkheid over hoe het kind in de emmer met water is terechtgekomen. De moeder van het kind heeft geprobeerd eerste hulp te verlenen voordat de hulpdiensten ter plaatse waren.

Het kindje is naar het ziekenhuis gebracht, waar hij enige tijd later is 0verleden. De politie heeft bevestigd dat het kind is 0verleden als gevolg van het 0ngeval.

Dit trag!sche inc!dent doet ons weer eens beseffen hoe belangrijk het is om extra waakzaam te zijn bij het omgaan met jonge kinderen.

Ouders en verzorgers moeten zich er altijd van bewust zijn dat jonge kinderen heel kwetsbaar zijn en dat zelfs een kleine fout tot ernst!ge gevolgen kan leiden.

De politie heeft de omstandigheden rondom het ongeval onderzocht om te begrijpen wat er precies is gebeurd. Het is belangrijk om te weten wat er mis is gegaan om te voorkomen dat een dergelijk 0ngeval in de toekomst opnieuw kan plaatsvinden.

Het is een trieste herinnering dat de veiligheid van jonge kinderen altijd voorop moet staan.

De gebeurtenis heeft voor veel verdriet gezorgd bij de familie van het kind. Het is voor elke ouder of verzorger een nachtmerr!e om een kind te verliezen, vooral op zo’n jonge leeftijd.

Onze gedachten zijn bij de familie en vrienden van het kind en we hopen dat ze de kracht vinden om deze verschr!kkelijke gebeurtenis te verwerken.

Het is belangrijk om te onthouden dat 0ngelukken altijd kunnen gebeuren, hoe voorzichtig we ook zijn.

Het is echter wel mogelijk om de risic0’s te minimaliseren door extra alert te zijn en zorgvuldig te handelen. Het is essentieel om te blijven leren en groeien om ervoor te zorgen dat we onze kinderen de veiligste omgeving bieden waarin ze kunnen opgroeien.

Dit trag!sche 0ngeval herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om bewust te zijn van de gevaren en risic0’s rondom jonge kinderen.

Het is onze verantwoordelijkheid als volwassenen om te zorgen voor de veiligheid van onze kinderen en ervoor te zorgen dat ze veilig kunnen opgroeien. Laten we allemaal extra voorzichtig zijn en zorgen voor een veilige omgeving voor onze kinderen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder