-

Nieuwste

Dominique (44) onthult: “Ik heb een geheime affaire met een zwangere vrouw”

Dominique (44) is verliefd op een vrouw die al een partner heeft. Het begon allemaal tijdens een sollicitatiegesprek waar Dominique meteen onder de indruk was van de mooie blondine die naast de leidinggevende zat.

Close-up Of A Man’s Hand With Gold Ring

Na twee maanden begon Dominique op dezelfde afdeling als de vrouw te werken en de klik tussen hen werd steeds sterker. Ze begonnen af te spreken buiten werktijd en deden leuke dingen samen, maar waren beiden bang om toe te geven aan hun gevoelens.

Vier maanden later werd Dominique overgeplaatst naar een andere afdeling. Een paar dagen later belde de vrouw hem op om te praten over hun gevoelens voor elkaar.

Het probleem was dat ze al een partner had en samenwoonde met hem. Omdat alles stiekem moest gebeuren, spraken ze af in het bos en gaven ze toe dat ze stapelgek op elkaar waren. Ze bleven afspreken en begonnen uiteindelijk ook met elkaar te vrijen.

Close-up Of A Man’s Hand With Gold Ring

De vrouw voelde zich schuldig over haar affaire en wilde haar partner niet verlaten. Dominique vond het moeilijk om haar te begrijpen, want waarom zou je vreemdgaan als je een uitstekende relatie hebt?

Ze bleven elkaar zien en gingen zelfs hotelletjes boeken om elkaar te ontmoeten. Toen ze werden betrapt in een hotel door een bekende van de vrouw, moest ze het aan haar partner vertellen. Ze loog tegen hem en zei dat ze alleen maar hadden gezoend. Hij geloofde haar en ze bleef bij hem.

Dominique en de vrouw wilden hun affaire niet opgeven en bleven elkaar zien, ook al wisten ze dat het beter zou zijn om elkaar alleen als vrienden te zien.

Close-up Of A Man’s Hand With Gold Ring

Dominique vertelde de vrouw dat hij kinderen wilde, maar ze wilde haar partner niet verlaten en bleef thuis met hem vrijen.

Enkele weken geleden voelde Dominique dat er iets anders was en zei tegen de vrouw dat ze een zwangerschapstest moest halen. Het bleek inderdaad dat ze in verwachting was van haar partner.

Dominique houdt nog steeds van de vrouw, maar zij houdt van twee mannen. Hij blijft trouw aan haar en heeft zelfs geen behoefte meer aan andere vrouwen.

Hij beschrijft haar als zijn soulmate en voelt alsof er geen weg terug is. Stoppen lukt niet en eerlijk zijn ook niet, omdat ze al bijna twee jaar tegen iedereen liegt. Thuis doet ze zich voor als de perfecte vriendin, maar bij Dominique kan ze zichzelf zijn en ontspannen.

De situatie waarin Dominique en de vrouw zich bevinden, is complex en moeilijk op te lossen. Het is belangrijk dat ze open en eerlijk met elkaar communiceren en de gevolgen van hun keuzes begrijpen.

Het is ook belangrijk om na te denken over hoe hun affaire andere mensen kan beïnvloeden, zoals de partner van de vrouw en hun toekomstige kind.

Ze moeten misschien professionele hulp zoeken om de beste manier te vinden om hiermee om te gaan.

Close-up Of A Man’s Hand With Gold Ring

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder