Connect with us

Nieuwste

Dit is de echte reden voor breuk tussen Gordon en Gavin: ‘Toch geen werk’

Gordon liet eerder verstaan dat Gavin onmogelijk een golddigger kon zijn omdat hij een goede baan had. Nu blijkt het verhaal toch een andere wending te krijgen. Was Gavin niet eerlijk tegenover Gordon?

Vanaf het begin waren er al grote vragen bij de relatie tussen Gordon en de veel jongere Gavin. Gordon verzekerde bij Radio 538 echter dat Gavin niet op zijn geld uit was.

Gavin zou niet geweten hebben wie Gordon was. Bovendien zou Gavin een goede baan gehad hebben in Melbourne.

Daarover vertelde Gordon: “Hij werkt bij Burberry. Hij heeft zijn dingen voor elkaar. Je weet: dit zit goed. Dit voel je, dit merk je aan alles.”

Gavin zou niet geweten hebben dat Gordon er warmpjes inzit. De presentator legt uit: “Hij wist helemaal niet wie ik was en wat ik deed. Ik heb dat ook de eerste dagen niet verteld.”

Shownieuws trok op onderzoek uit en belde de kledingzaak in Australië even op. Blijkt dat Gavin daar helemaal niet werkt.

Gavin is daar al sinds februari weg. Op het ogenblik dat de presentator zijn uitspraken deed, werkte Gavin dus al niet meer in de zaak. Loog de jongeman over zijn baan?

Na de breuk met Gordon heeft Gavin ondertussen wel ander werk gevonden. Momenteel zou hij supervisor zijn bij Ted Baker in Melbourne.

Dat neemt niet weg dat Gordon kapot van verdriet is. De zanger annex presentator is teruggekeerd naar Nederland.

Op zijn Instagram laat Gordon weten dat hij onderweg is naar Nederland. Hij gaat vrienden en familie bezoeken.

De presentator annex zanger vertelt: “Na alle euforie van de afgelopen maanden ook maar laten zien hoe emotioneel en mentaal gebroken er uitziet.”

Gordon vervolgt: “Onderweg naar mijn familie en vrienden voor hun support en zorgen dat ik dat licht weer ga zien.” Hij postte ook enkele kiekjes bij zijn familie.

De presentator zegt vier maanden lang geen contact meer te hebben gehad. Het is alsof er iemand afscheid neemt van het leven.

Over zijn situatie zegt hij: “Waarom mensen zoiets doen is mij een raadsel. Waarschijnlijk uit schaamte of zelfbescherming of juist bescherming van de ander. Wil ik het nog weten? Feit is dat ik verder moet.”

“Ik ben voorlopig even in NL om op krachten te komen ik hoop dat iedereen mij die rust gunt om weer op verhaal te komen.”

In de wandelgangen gingen al geruchten dat Gordon en Gavin geen setje meer zijn. Hij ging Gavin bezoeken in Melbourne, maar een dag later stond hij weer in Dubai.

Het was liefde op het eerste gezicht tussen Gordon en Gavin. Na een wereldreis vroeg Gavin de presentator zelfs ten huwelijk.

Na de wereldreis ging Gordon terug naar Dubai en Gavin naar Melbourne. Vorige zondag vertrok hij dan richting Australië om zijn verloofde te bezoeken.

Volgens De Telegraaf vloog hij de volgende dag alweer terug naar Dubai. Nederlandse toeristen hadden hem namelijk terug in Dubai gezien.

De krant schrijft: “Het lijkt erop dat de relatie alweer voorbij is of op zijn minst in heel erg zwaar weer verkeert.”

Gordon post normaal gezien zowat alles als het om liefdes gaat. Nu postte hij al een hele tijd niks.

Het springt ook in het oog dat de presentator niet bereikbaar is voor commentaar. Dat meldt De Telegraaf.