Connect with us

Economie

Dit emotionele nieuws van Rob de Nijs’ vrouw zal je hart breken

Rob de Nijs, één van Nederlands meest iconische zangers, ligt momenteel al bijna een week in het ziekenhu!s. Dit nieuws heeft zijn fans en de media in Nederland en daarbuiten gesch0kt en bezorgd gemaakt.

De zanger werd opgenomen nadat hij thuis onwel was geworden en sindsdien hebben velen geïnteresseerd gevolgd hoe het met hem gaat.

Zijn vrouw Jet heeft vrijwel elke dag een update gegeven over de toestand van haar man en vandaag was geen uitzondering.

De situatie waarin Rob verkeerde, was zeer ernst!g. Volgens De Telegraaf was het zelfs kantje boord en was Rob er bijna niet meer geweest.

Het zag er slecht uit voor de zanger en zijn familie werd zelfs gevraagd om naar het ziekenhu!s te komen. Er ontstonden zware longpr0blemen en het leek erop dat Rob in levensg*vaar was.

Maar ondanks de zorgen van zijn familie, vrienden en fans, was er in de afgelopen dagen ook sprake van verbetering. Er werden voorzichtig positieve geluiden gedeeld en vandaag kwam er zelfs goed nieuws naar buiten.

Volgens artsen is Rob nu uit de “gevarenzone” en is er reden om te geloven dat hij zal herstellen.

De verwachting is dat Rob, die inmiddels 80 jaar oud is, nog ongeveer een week in het ziekenhuis zal blijven.

Daarna zal hij op een andere plek gaan revalideren, en dus niet thuis. Dit nieuws zal ongetwijfeld geruststellend zijn voor zijn fans, die massaal hun steun hebben betuigd aan de zanger en zijn familie.

Henriëtte, Robs vrouw, heeft in haar update ook haar dankbaarheid geuit voor alle steun en positieve berichten die zij en haar man hebben ontvangen.

“Uit de grond van ons hart willen wij iedereen bedanken voor alle lichtjes, bloemen en positiviteit”, aldus Henriëtte.

Het nieuws van Robs z!ekte en ziekenhu!sopname heeft bij velen herinneringen opgeroepen aan zijn lange en succesvolle carrière. Rob de Nijs is al meer dan 50 jaar actief in de muziekindustrie en heeft talloze hits op zijn naam staan, zoals “Het werd zomer”, “Banger hart” en “Jan Klaassen de Trompetter”.

Maar Rob heeft niet alleen een indrukwekkende muzikale erfenis achtergelaten, hij heeft ook een onuitwisbare indruk gemaakt op het Nederlandse publiek door zijn persoonlijke leven.

Rob heeft in het verleden openhartig gesproken over zijn alc0hol- en dr*gsversl*ving en zijn herstel daarvan. Hij heeft zich ook uitgesproken over zijn bipolaire sto0rnis en hoe hij daarmee omgaat.

Rob heeft altijd een open en eerlijke houding gehad ten opzichte van zijn fans en heeft hen laten zien dat het mogelijk is om te herstellen van versl*ving en mentale gezondheidsproblemen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jet De Nijs (@jetdenijs)