-

Nieuwste

Deze 3 jongens verbieden hun toekomstige dochters relatie met een Nederlander

Er is ophef ontstaan over een filmpje op het internet waarin drie jongens uit Rotterdam aangeven dat hun toekomstige dochters geen relatie mogen hebben met Nederlandse jongens.

De jongens worden geïnterviewd door een reporter die de straten van Rotterdam afstruint en mensen een vraag stelt.

De vraag die de jongens voorgeschoteld krijgen is waarmee hun dochter absoluut niet thuis mag komen later.

Opmerkelijke antwoorden
Waar de meeste mensen waarschijnlijk zouden denken aan een partner met bijvoorbeeld een str*fblad, hebben deze jongens een heel ander antwoord.

Ze willen namelijk absoluut niet dat hun toekomstige dochters een relatie krijgen met Nederlandse jongens. Maar wat is er dan mis met Nederlandse jongens?

Een van de jongens noemt Nederlandse jongens ook wel ’tatta’s’. Hij zegt dat hij geen tatta-kleinkinderen wil en dat hij dus liever heeft dat zijn toekomstige dochter een vriend krijgt met een andere achtergrond, bijvoorbeeld een Marokkaan.

Een andere jongen sluit zich hierbij aan en noemt Nederlandse jongens not done.

Ophef op social media
Het filmpje heeft voor veel ophef gezorgd op social media. Veel mensen vinden de uitspraken van de jongens racist!sch en discrim!nerend.

Ook wordt erop gewezen dat als het andersom was geweest, namelijk dat Nederlanders geen relatie willen met mensen van andere afkomst, de wereld te klein zou zijn.

Reacties jongens
De jongens zelf hebben nog niet gereageerd op alle 0phef. Wel is het filmpje inmiddels offline gehaald van de betreffende website waar het was geplaatst.

Waarom deze uitspraken?
Het is niet bekend waarom deze jongens zo denken en waarom ze Nederlandse jongens niet toelaten als vriendje van hun toekomstige dochter. Mogelijk heeft het te maken met een bepaalde ervaring of opvoeding, maar daar is verder niets over bekend.

Laten we hopen dat deze jongens in de toekomst hun denkwijze nog eens goed onder de loep nemen en beseffen dat liefde niet gebonden is aan afkomst, cultuur of religie.

En laten we vooral hopen dat hun toekomstige dochters in de toekomst zelf mogen bepalen met wie ze een relatie willen hebben, zonder beperkingen opgelegd te krijgen door anderen.

 

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder