Connect with us

Nieuwste

Deze 3 jongens verbieden hun toekomstige dochters relatie met een Nederlander

Er is ophef ontstaan over een filmpje op het internet waarin drie jongens uit Rotterdam aangeven dat hun toekomstige dochters geen relatie mogen hebben met Nederlandse jongens.

De jongens worden geïnterviewd door een reporter die de straten van Rotterdam afstruint en mensen een vraag stelt.

De vraag die de jongens voorgeschoteld krijgen is waarmee hun dochter absoluut niet thuis mag komen later.

Opmerkelijke antwoorden
Waar de meeste mensen waarschijnlijk zouden denken aan een partner met bijvoorbeeld een strafblad, hebben deze jongens een heel ander antwoord.

Ze willen namelijk absoluut niet dat hun toekomstige dochters een relatie krijgen met Nederlandse jongens. Maar wat is er dan mis met Nederlandse jongens?

Een van de jongens noemt Nederlandse jongens ook wel ’tatta’s’. Hij zegt dat hij geen tatta-kleinkinderen wil en dat hij dus liever heeft dat zijn toekomstige dochter een vriend krijgt met een andere achtergrond, bijvoorbeeld een Marokkaan.

Een andere jongen sluit zich hierbij aan en noemt Nederlandse jongens not done.

Ophef op social media
Het filmpje heeft voor veel ophef gezorgd op social media. Veel mensen vinden de uitspraken van de jongens racist!sch en discrim!nerend.

Ook wordt erop gewezen dat als het andersom was geweest, namelijk dat Nederlanders geen relatie willen met mensen van andere afkomst, de wereld te klein zou zijn.

Reacties jongens
De jongens zelf hebben nog niet gereageerd op alle ophef. Wel is het filmpje inmiddels offline gehaald van de betreffende website waar het was geplaatst.

Waarom deze uitspraken?
Het is niet bekend waarom deze jongens zo denken en waarom ze Nederlandse jongens niet toelaten als vriendje van hun toekomstige dochter. Mogelijk heeft het te maken met een bepaalde ervaring of opvoeding, maar daar is verder niets over bekend.

Laten we hopen dat deze jongens in de toekomst hun denkwijze nog eens goed onder de loep nemen en beseffen dat liefde niet gebonden is aan afkomst, cultuur of religie.

En laten we vooral hopen dat hun toekomstige dochters in de toekomst zelf mogen bepalen met wie ze een relatie willen hebben, zonder beperkingen opgelegd te krijgen door anderen.