-

Nieuwste

Carrie (53) drinkt dagelijks vijf glazen eigen urine: ‘Smaakt soms naar champagne’

Carrie is een 53-jarige vrouw uit Colorado, die naar eigen zeggen haar eigen urine drinkt om gezonder te worden. In een televisieprogramma van TLC vertelde ze dat ze dagelijks ongeveer vijf glazen urine drinkt en dat het soms naar champagne smaakt.

Carrie kreeg vier jaar geleden de diagnose huidkanker en besloot om de traditionele medicatie te vermijden en te gaan voor een alternatieve methode.

Naast het drinken van haar urine, wast ze er ook haar haar mee en poetst ze haar tanden ermee. Volgens Carrie is het drinken van haar urine geruststellend en krijgt ze het makkelijker naar binnen dan een glas water.

Ze houdt van warme urine en zegt dat de smaak afhankelijk is van wat ze heeft gegeten. Haar urine smaakt vandaag anders dan vier jaar geleden en soms is het zout, soms smaakt het naar champagne.

Hoewel Carrie vasthoudt aan haar overtuiging dat het drinken van urine haar gezonder maakt, is haar dochter Cassie het er absoluut niet mee eens.

Ze hoopt dat haar moeder zal stoppen met deze bijzondere methode en in plaats daarvan traditionele hulp zal zoeken.

Cassie maakt zich zorgen om de gezondheidsrisico’s van het drinken van urine en vindt dat haar moeder betere keuzes moet maken voor haar gezondheid.

Het drinken van urine is echter niet zonder risico’s en wordt niet aanbevolen als een gezonde gewoonte. Urine bestaat voornamelijk uit water dat het lichaam probeert te verwijderen, evenals afvalstoffen en bacteriën die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.

Het drinken van urine kan ook uitdroging verergeren en tot andere gezondheidsproblemen leiden. Het is belangrijk om professionele medische hulp te zoeken als er gezondheidsproblemen zijn en niet te vertrouwen op niet-bewezen alternatieve methoden zoals het drinken van urine.

Hoewel sommige mensen alternatieve methoden kiezen om gezonder te worden, is het belangrijk om kritisch te blijven en niet te vertrouwen op informatie die niet is bewezen of wetenschappelijk onderbouwd.

Het is altijd het beste om professioneel medisch advies te volgen en gezonde gewoonten aan te nemen, zoals het eten van een uitgebalanceerd dieet, regelmatige lichaamsbeweging en het vermijden van schadelijke gewoonten zoals roken en excessief drinken van alcohol.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder