-

Economie

Volgens deze dame is Rico Verhoeven een grote viezerik

Rico Verhoeven is weer de pineut. Eerder berichtten we al dat Fabiola, misschien wel het best bekend van Holland’s Next Top Model en Temptation Island, samenwerkte met Rico Verhoeven. Nu heeft Fabiola dit definitief bevestigd en heeft ze enkele onthullende verklaringen toegevoegd.

Volgens Fabiola zou Rico arrogant zijn en haar uitschelden. ‘Hij spuugde in je mond of zoiets,’ zei ze. Ze spraken af ​​elkaar in een hotel te ontmoeten.

Trouwens, de vroege tweeling Sharon en Esmee, Rico beweerde ook een perverseling te zijn, en zei dat ze elkaar in het hotel zouden ontmoeten. En Fabiola gaf ook toe dat hij het deed met Lil Kleine.

Hier is een video van Fabiola’s bekentenis:

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder