Connect with us

Nieuwste

Verschrikkelijk drama voor Monique Westenberg

De voorbije dagen hoorden we maar weinig van Monique Westenberg op de sociale media. De reden? Ze maakte een groot drama mee op vakantie. Ze onthult op Instagram: “We konden hierdoor ook niet terugvliegen.”

Op Curaçao genoot Monique van zon, zee en strand. De eerste dagen postte ze kiekjes van haar en haar zoontje. De afgelopen dagen echter niks meer. Wat is er gaande?

In een Instagram-video legt ze uit dat ze heel erg ziek was. “De hele familie was ziek. Overgeven, zwaar aan de diarree, aan twee kanten eruit. Het was echt drama.” Ze waren zelfs zo ziek dat ze niet naar Nederland konden terugkeren. De dag dat we uiteindelijk zijn gaan vliegen, helemaal volgestopt met medicatie zodat ik kon blijven zitten. Dat is gelukt, maar thuis aangekomen was het weer dramatisch.”

De blondine denkt dat ze een virus heeft opgelopen. “Dus vandaar. Ik zal jullie de aankomende dagen wel weer mee gaan nemen met van alles, maar het ging dus even niet lekker.”