-

Nieuwste

Onverwachte wending: Marco Borsato en Leontine vormen weer een stel

Leontine Borsato

Evert Santegoeds, de BN’er-expert, is ervan overtuigd dat Leontine Ruiters toch weer naar Marco Borsato zal terugkeren. “Ik sluit het niet uit. Ik denk dat hun liefde heel erg diep is.”

Even leek het erop dat Leontine eindelijk een nieuwe liefde had gevonden bij John Huiberts. Het mocht echter niet zijn.

Best heel lastig voor Leontine allemaal. Daar komt nog bij dat de multimiljonair ondertussen teruggekeerd is bij zijn ex.

Evert Santegoeds onthult in zijn podcast: “Je kunt je ook voorstellen dat het met haar niet heel erg goed gaat op dit moment.” Leontine heeft inderdaad de nodige tegenslagen gekend.

Leontine

Daarom zou Leontine wel eens de beslissing kunnen nemen om terug te keren bij de zanger. Marco heeft natuurlijk een rijkelijk gevulde bankrekening. Alleen heeft hij tegenwoordig een beetje last van reputatieproblemen.

Leontine

Evert vertelt: “Maar met Marco is natuurlijk ook wat aan de hand en dat duurt allemaal zo lang.” Hij voegt eraan toe dat de naam van Marco momenteel een beetje slecht valt en dat is nog zacht uitgedrukt.

Voor het verhaal rond The Voice of Holland wordt de zanger alvast niet vervolgd. Maar dan is er nog de zaak rond het ongepast gedrag jegens een minderjarige. Daarover moet het OM nog een beslissing nemen.

“Zijn plaatjes worden niet eens meer gedraaid op de radio of mondjesmaat, dus je hebt er wel heel veel kracht voor nodig om het toch weer samen te gaan proberen, maar ik sluit het niet uit hoor.”

Leontine Borsato

De expert meent dat Marco en Leontine simpelweg voor elkaar gemaakt zijn. “Ik denk dat hun liefde heel erg diep is, al vele stormen heeft doorstaan en dat uiteindelijk deze er ook wel bij kan.”

Leontine Borsato

Evert denkt dat dit wel zal afhangen van de zaak die nog tegen de zanger loopt. Binnen een maand of twee zullen we hier duidelijkheid over hebben.

Marco stopt zich nog altijd weg van de publiciteit na alle negatieve aandacht in de media. Het is niet duidelijk of hij ooit nog op een podium te zien zal zijn.

Voorheen leek het er even op dat er een verzoening was tussen Marco en Leontine. Vorig jaar waren ze zelfs weer even terug met elkaar aan het stappen.

Zo werden ze regelmatig samen gezien en trokken ze er regelmatig met het hele gezin op uit. Dat blijkt uit talrijke kiekjes op Instagram.

Marco Borsato

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder