-

Nieuwste

Sylvie Meis opnieuw stapelverliefd: ‘Chemie spat er vanaf’

Sylvie Meis is nog maar pas gescheiden van Niclas Castello maar de blondine flirt er al ijverig op los. Dat doet ze onder andere met autocoureur Markus Winkelhock.

Duitse media zeggen dat er meer speelt tussen de twee. De chemie spatte er vanaf tijdens een fotoshoot.

Voor een campagne van modelabel MAC Jeans poseerden Sylvie en Markus samen voor de camera. De twee konden het gelijk uitstekend met elkaar vinden.

Ze voelden zich helemaal op hun gemak en brachten elkaar aan het lachen. “De chemie spatte er vanaf”, klinkt het.

Na de fotosessie hielden de twee dan nog contact met elkaar. Ze zijn elkaar beginnen volgen op Instagram en ze sturen ook hartjes naar elkaar.

Weekblad Privé laat weten: “Zou Sylvie al langer heimelijk gevoelens koesteren voor Markus die het niet alleen voor de camera, maar ook op het racecircuit goed doet?”

Sylvie Meis

Het is overigens niet de eerste keer dat Sylvie en Markus elkaar ontmoetten. Vorige zomer waren ze nog samen op een liefdadigheidsevenement in de omgeving van München.

Op dat ogenblik was de diva nog getrouwd. Nu hun paden opnieuw kruisen, is het niet uitgesloten dat de vonk is overgeslagen.

Markus voldoet helemaal aan haar eisen: hij is sportief, doet modellenwerk en best aantrekkelijk. De twee wonen wel ver uit elkaar. Markus woont in Stuttgart, terwijl Sylvie nog in Hamburg woont.

De scheiding tussen Sylvie Meis en Niclas Castello komt niet helemaal als een verrassing. Er heerst nog altijd onduidelijkheid over de ware reden. Het is duidelijk dat de twee heel verschillend zijn, maar er zou nog een andere reden zijn.

Sylvie Meis

Sylvie Meis leerde Niclas kennen na haar scheiding met Rafael van der Vaart. Ze stapte vol vertrouwen in het huwelijksbootje. Op dat moment had ze nooit kunnen vermoeden dat hun huwelijk maar twee jaar zou standhouden.

Ondanks de vele romantische kiekjes, waren er vanaf het begin al grote vraagtekens bij hun relatie. De twee woonden nooit samen en zagen elkaar alleen tijdens vakanties. Onlangs werd Sylvie dan moederziel alleen op de Malediven gespot. Toen wisten haar volgers dat er iets aan de hand was.

Sylvie Meis

In een verklaring bevestigden Sylvie en de kunstenaar dat ze gaan scheiden. “Met pijn in het hart kondigen we aan dat we samen hebben besloten om uit elkaar te gaan. We kijken terug op hele goede tijden, maar we moeten erkennen dat onze levensstijlen te verschillend zijn voor een toekomst samen.”

De verschillen werden voornamelijk op financieel gebied zichtbaar. Het werd een alsmaar groter probleem dat Sylvie van een luxeleven houdt. Ze neemt alleen genoegen met champagne en kaviaar.

Niclas daarentegen is met weinig tevreden. Het leven van Sylvie draait alleen maar om luxe en dat zou botsen.

Sylvie liet eerder weten dat ze haar eigen geld verdient. Het koppel was dan ook niet getrouwd in gemeenschap van goederen. In gesprek met Grazia onthulde de blondine: “Ik heb altijd mijn eigen geld verdiend, en veel ook.”

Dat heeft naar eigen zeggen te maken met haar opvoeding. “Mijn moeder heeft me altijd meegegeven dat het belangrijk is om zelfstandig in het leven te staan. Zij is van een generatie die vooral het traditionele gezinsleven ambieerde, maar heeft mij juist geleerd om voor mezelf te kunnen zorgen.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder