Connect with us

Nieuwste

Snelheidsduivel die 4 mensen doodreed vrijgelaten

Woensdag is Omar E. uit Roosendaal weer een vrij man. De snelheidsduivel die op 2 september van vorig jaar een ongeluk veroorzaakte waarbij vier doden vielen wordt voorwaardelijk vrijgelaten. Het ongeluk vond plaats in Oud Gastel.

De man uit Roosendaal moet wel zijn paspoort en rijbewijs inleveren. Hij moet meewerken aan reclasseringstoezicht en mag niet naar het buitenland.

  1. reed met een gehuurde Mercedes aan 155 km/u op een kruispunt af, waar slechts vijftig is toegelaten. Op dat ogenblik reed een Toyota net over de haaientanden om over te steken. Bij het ongeluk kwamen een moeder (38), haar dochter (10) en zoontje (8) om het leven. Een andere passagier, een vrouw van 42, overleed. Een negenjarige dochter raakte zwaargewond.

De verdachte bood dinsdag op de zitting zijn excuses aan. “Als ik de tijd kon terugdraaien, had ik wel twee keer nagedacht.”

De inhoudelijke behandeling van de zaak is voor later dit jaar. Dat zal wellicht niet voor de zomer zijn.