Connect with us

Nieuwste

Samantha Steenwijk krijgt kritiek: ‘Je hebt ons wat voorgehouden’

Samantha Steenwijk, een Nederlandse zangeres, heeft de afgelopen dagen kritiek ontvangen vanwege de manier waarop ze aandacht vraagt voor haar nieuwe single.

In een Storie die ze deelde, leek het erop dat haar huwelijk met Daisy voorbij was, wat tot veel vragen leidde van fans en de media. Steenwijk weigerde echter vragen te beantwoorden van media die hoor en wederhoor wilden plegen.

Tijdens haar verschijning op het programma Koffietijd werd Steenwijk aangepakt door presentatrice Loretta Schrijver, die zei dat ze “juicekanalen voedt” met haar acties.

Steenwijk verdedigde zichzelf door te zeggen dat ze vrij is om te delen wat ze wil op haar eigen social media-kanalen en dat ze geen verantwoordelijkheid heeft voor de manier waarop de media haar promotie oppakken.

Schrijver was echter niet overtuigd en beweerde dat Steenwijk wel degelijk verantwoordelijkheid heeft voor de manier waarop haar acties worden opgevat.

Fans voelden zich gepikeerd omdat ze dachten dat Steenwijk hen had voorgehouden dat haar huwelijk voorbij was en dat ze de “juicekanalen” aanpakte, terwijl ze hen eigenlijk voedde.

Steenwijk beweerde dat mensen te snel conclusies trekken en dat ze alleen haar nieuwe single aan het promoten was.

Ze zei dat ze geen verantwoordelijkheid heeft voor de manier waarop haar acties worden opgevat door anderen, maar dit argument werd niet door iedereen geaccepteerd.

Er zijn veel meningen over de kwestie, maar één ding is duidelijk: Steenwijk heeft geleerd dat de manier waarop ze zichzelf presenteert online gevolgen kan hebben voor haar imago en reputatie.

Het is belangrijk om na te denken over de mogelijke impact van onze acties en hoe anderen ze kunnen opvatten, vooral als we publieke figuren zijn.