Connect with us

Nieuwste

Roy Donders en vriendin betrapt op diefstal: ‘Zijn moeder is ook al een keer betrapt’

Er gaat een gerucht rond dat Roy Donders, de bekende stylist uit het zuiden van Nederland, samen met zijn partner Michelle betrapt is op het stelen van boodschappen in Tilburg.

Volgens het gerucht waren de boodschappen niet afgerekend en kreeg het koppel slechts een waarschuwing.

Een bron meldt aan Juicechannel dat dit niet de eerste keer zou zijn dat het koppel betrokken is bij winkeldiefstal. Roy zou het hebben afgeschoven op de zwangerschapshormonen van zijn vriendin.

Roy Donders ontkent het gerucht in zijn Stories op Instagram. Hij is echter niet de enige in de familie die wel eens op dievenpad is geweest.

Zo zou de moeder van Roy ook al eens betrapt zijn op het stelen van boodschappen bij dezelfde supermarkt en zelfs een winkelverbod hebben gekregen.

Het gerucht komt op een moment waarop Roy en Michelle zich voorbereiden op de komst van hun eerste kindje. Michelle heeft diabetes type 1 en moet daarom in het ziekenhuis bevallen.

Roy heeft naar eigen zeggen de impact van de suikerziekte op Michelle en hun kindje onderschat.

Het koppel is dolblij met de komst van hun dochtertje. Roy deelde dit nieuws met vuurwerkfonteinen, vlammenwerpers en kanonnen waar roze poeder uitgeschoten werd.

Het gerucht over de winkeldiefstal komt dan ook als een verrassing voor fans van het koppel.

Juicechannel heeft inmiddels contact opgenomen met Roy Donders en zijn management, maar zij hebben nog niet gereageerd op het gerucht. Het is dus nog niet duidelijk of het gerucht waar is of niet.

Het is belangrijk om te benadrukken dat winkeldiefstal strafbaar is en dat het niet de bedoeling is om het goed te praten. Het is niet bekend waarom Roy en Michelle de boodschappen niet hebben afgerekend.

Het is wel begrijpelijk dat fans van het koppel zich zorgen maken over de impact van de suikerziekte op Michelle en hun kindje.

De geruchten over winkeldiefstal zijn niet de enige zorgen waar Roy en Michelle mee te maken hebben. Het feit dat Michelle in het ziekenhuis moet bevallen vanwege haar suikerziekte is ook een grote zorg.

Roy geeft toe dat hij de impact van de suikerziekte op Michelle heeft onderschat en dat het op beiden een grote impact heeft.

Het is te hopen dat Roy en Michelle snel duidelijkheid geven over het gerucht en dat ze zich kunnen richten op de komst van hun dochtertje.

Fans van het koppel zullen in ieder geval blij zijn dat Michelle in het ziekenhuis zal bevallen, zodat ze in goede handen is tijdens de bevalling.