-

Nieuwste

Roy Donders en vriendin betrapt op diefstal: ‘Zijn moeder is ook al een keer betrapt’

Er gaat een gerucht rond dat Roy Donders, de bekende stylist uit het zuiden van Nederland, samen met zijn partner Michelle betrapt is op het stelen van boodschappen in Tilburg.

Volgens het gerucht waren de boodschappen niet afgerekend en kreeg het koppel slechts een waarschuwing.

Een bron meldt aan Juicechannel dat dit niet de eerste keer zou zijn dat het koppel betrokken is bij winkeldiefstal. Roy zou het hebben afgeschoven op de zwangerschapshormonen van zijn vriendin.

Roy Donders ontkent het gerucht in zijn Stories op Instagram. Hij is echter niet de enige in de familie die wel eens op dievenpad is geweest.

Zo zou de moeder van Roy ook al eens betrapt zijn op het stelen van boodschappen bij dezelfde supermarkt en zelfs een winkelverbod hebben gekregen.

Het gerucht komt op een moment waarop Roy en Michelle zich voorbereiden op de komst van hun eerste kindje. Michelle heeft diabetes type 1 en moet daarom in het ziekenhuis bevallen.

Roy heeft naar eigen zeggen de impact van de suikerziekte op Michelle en hun kindje onderschat.

Het koppel is dolblij met de komst van hun dochtertje. Roy deelde dit nieuws met vuurwerkfonteinen, vlammenwerpers en kanonnen waar roze poeder uitgeschoten werd.

Het gerucht over de winkeldiefstal komt dan ook als een verrassing voor fans van het koppel.

Juicechannel heeft inmiddels contact opgenomen met Roy Donders en zijn management, maar zij hebben nog niet gereageerd op het gerucht. Het is dus nog niet duidelijk of het gerucht waar is of niet.

Het is belangrijk om te benadrukken dat winkeldiefstal strafbaar is en dat het niet de bedoeling is om het goed te praten. Het is niet bekend waarom Roy en Michelle de boodschappen niet hebben afgerekend.

Het is wel begrijpelijk dat fans van het koppel zich zorgen maken over de impact van de suikerziekte op Michelle en hun kindje.

De geruchten over winkeldiefstal zijn niet de enige zorgen waar Roy en Michelle mee te maken hebben. Het feit dat Michelle in het ziekenhuis moet bevallen vanwege haar suikerziekte is ook een grote zorg.

Roy geeft toe dat hij de impact van de suikerziekte op Michelle heeft onderschat en dat het op beiden een grote impact heeft.

Het is te hopen dat Roy en Michelle snel duidelijkheid geven over het gerucht en dat ze zich kunnen richten op de komst van hun dochtertje.

Fans van het koppel zullen in ieder geval blij zijn dat Michelle in het ziekenhuis zal bevallen, zodat ze in goede handen is tijdens de bevalling.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder