Connect with us

Economie

René van der Gijp kondigt heftig nieuws aan over de gezondheid van Johan Derksen

De Inside-kijkers van vandaag hebben gisteren ongetwijfeld Johan Derksen verschrikkelijk gemist. Hij meldde zich meestal nooit ziek, dus René en Wilfred dachten dat het menens moest zijn.

René vindt Johan “er niet al te best uitzien”. Nu 74 jaar, ouder worden. “Soms viel hij al bijna voor de uitzending in slaap. Dan kwam Andre binnen en riep hij: “Wacht nog een minuutje!” Toen schrok hij wakker, en dan zat hij daar weer zonder problemen.

Grijs

Volgens René gaat het echter niet goed met de gezondheid van zijn vriend. “Hij ziet er natuurlijk niet goed uit. Hij is grijs. Als je in zestien jaar maar twee bruine boterhammen hebt gegeten, zie je er niet veel beter uit.” Hoop dat Johan snel beter wordt.

Mark Rutte

En dan nog iets. Op maandag 13 maart schuift de premier aan bij Today Inside. Dat bevestigde Mark Rutte gisteren in een zelfgemaakte video in de uitzending.