-

Economie

René van der Gijp kondigt heftig nieuws aan over de gezondheid van Johan Derksen

Gisteren hebben de Inside-kijkers ongetwijfeld Johan Derksen enorm gemist. Hij staat erom bekend zich zelden z*ek te melden, dus René en Wilfred waren bezorgd toen hij afwezig was.

René merkte op dat Johan er “niet al te best” uitziet. Op 74-jarige leeftijd is het normaal dat iemand ouder wordt. “Soms viel hij bijna in slaap voor de uitzending.

Dan kwam André binnen en riep hij: ‘Wacht nog even!’ Dan schrok hij wakker en zat hij zonder problemen weer klaar.”

Volgens René gaat het echter niet goed met de gezondheid van zijn vriend. “Natuurlijk ziet hij er niet goed uit. Hij is grijs.

Als je in zestien jaar tijd maar twee bruine boterhammen hebt gegeten, ziet het er niet veel beter uit.” We hopen dat Johan snel herstelt.

Daarnaast is er nog ander nieuws. Op maandag 13 juni zal premier Mark Rutte aanschuiven bij Vandaag Inside. Dit werd bevestigd door Rutte zelf in een zelfgemaakte video tijdens de uitzending.

Het gemis van Johan Derksen was duidelijk voelbaar voor de kijkers van Inside. Zijn aanwezigheid is altijd een belangrijk onderdeel van het programma geweest en zijn afwezigheid werd opgemerkt door René en Wilfred.

Gezien het feit dat Johan zelden z*ek is, deed zijn afwezigheid vermoeden dat er iets ernstigs aan de hand kon zijn.

René maakte zich zorgen over de gezondheid van Johan en gaf aan dat hij er “niet al te best” uitzag.
Derksen

Op zijn 74e is het begrijpelijk dat het ouder worden zijn tol eist. René merkte op dat Johan soms tijdens de uitzending bijna in slaap viel, maar weer alert werd wanneer André binnenkwam.

Deze incidenten waren geen reden tot zorg voor Johan, maar René merkte op dat het erop wijst dat zijn gezondheid niet optimaal is.
Johan Derksen

René benoemde ook de fysieke verschijning van Johan, waarbij hij opmerkte dat hij er “niet goed” uitziet en grijs is geworden.

René suggereerde dat Johan mogelijk te kampen heeft met gezondheidsproblemen als gevolg van zijn dieet, waarbij hij op humoristische wijze verwees naar het feit dat Johan in zestien jaar tijd maar twee bruine boterhammen heeft gegeten.

Hoewel René zijn zorgen uitte, hoopt hij natuurlijk dat Johan snel weer opknapt en zijn gebruikelijke energie terugkrijgt.

Naast het nieuws over Johan’s afwezigheid, was er ook opwinding over het aankomende bezoek van premier Mark Rutte aan Vandaag Inside.

Rutte bevestigde dit in een video tijdens de uitzending, waardoor de verwachtingen hooggespannen zijn. Het belooft een interessante aflevering te worden, waarbij Rutte zijn inzichten en perspectieven zal delen met de Inside-kijkers.
René

Al met al zorgde de afwezigheid van Johan Derksen voor een gemis binnen het programma, maar de hoop is dat hij snel herstelt en weer zijn gebruikelijke rol kan vervullen.
René van der Gijp

De aankondiging van premier Rutte als gast zorgt voor enthousiasme en hoge verwachtingen voor de komende aflevering van Vandaag Inside.
Vandaag Inside

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder