Connect with us

Nieuwste

Opmerking Patty Brard schiet bij Andre in het verkeerde keelgat: Neemt een drastisch besluit

Tijdens het Holland Zingt Hazes-concert afgelopen vrijdag heeft André Hazes zijn moeder, Rachel Hazes, een aai over haar bol gegeven. Dit gebaar lijkt te suggereren dat alles weer in orde is tussen de zanger en zijn moeder.

Echter, niet iedereen is overtuigd van deze actie. Zo heeft Patty Brard in Shownieuws laten weten dat ze er niets van gelooft en dat de opmerkingen van haar over de actie van de zanger in het verkeerde keelgat zijn geschoten.

Volgens Dyantha Brooks was de aai van André op de bol van zijn moeder ‘aandoenlijk’. Er is immers veel te doen geweest om Rachel Hazes en men is of voorstander van haar of niet.

Het gebaar van de zanger naar zijn moeder was dus een geruststelling dat alles goed zit tussen hen. Dit vond Dyantha een mooi moment om te zien.

Patty Brard daarentegen heeft haar twijfels. Ze vindt het gebaar weliswaar een mooi beeld om te zien, maar gelooft er niets van. Ze wees erop dat er nog steeds onenigheid is tussen de familieleden.

Bovendien heeft André Hazes zelfs recentelijk zijn moeder ontvolgd op Instagram, wat suggereert dat er nog steeds problemen zijn tussen hen.

Patty Brard wees er ook op dat André Hazes onlangs geïnterviewd werd door de media. Tijdens dit interview stonden er dertig camera’s op hem gericht voor een nieuwe documentaire.

Brard merkte op dat dit mogelijk een truc was om publiciteit te genereren. Het gerucht gaat namelijk dat André zich na de concerten bij zijn zus zal aansluiten in haar juridische strijd tegen hun moeder Rachel.

Hoewel André Hazes heeft gezegd dat hij zich niet wil bemoeien met de erfeniskwestie, heeft Patty Brard nog steeds haar twijfels.

Zij gelooft dat het feit dat de zanger zich heeft ontvolgd op Instagram een teken is dat er nog steeds problemen zijn tussen hem en zijn moeder.

In elk geval lijkt het erop dat de familie Hazes nog steeds kampt met de erfeniskwestie en dat er nog steeds spanningen zijn tussen de verschillende familieleden.

Of het gebaar van André naar zijn moeder echt een teken van verzoening was, blijft dus nog de vraag.