-

Nieuwste

Opmerking Patty Brard schiet bij Andre in het verkeerde keelgat: Neemt een drastisch besluit

Tijdens het Holland Zingt Hazes-concert afgelopen vrijdag heeft André Hazes zijn moeder, Rachel Hazes, een aai over haar bol gegeven. Dit gebaar lijkt te suggereren dat alles weer in orde is tussen de zanger en zijn moeder.

Echter, niet iedereen is overtuigd van deze actie. Zo heeft Patty Brard in Shownieuws laten weten dat ze er niets van gelooft en dat de opmerkingen van haar over de actie van de zanger in het verkeerde keelgat zijn geschoten.

Volgens Dyantha Brooks was de aai van André op de bol van zijn moeder ‘aandoenlijk’. Er is immers veel te doen geweest om Rachel Hazes en men is of voorstander van haar of niet.

Het gebaar van de zanger naar zijn moeder was dus een geruststelling dat alles goed zit tussen hen. Dit vond Dyantha een mooi moment om te zien.

Patty Brard daarentegen heeft haar twijfels. Ze vindt het gebaar weliswaar een mooi beeld om te zien, maar gelooft er niets van. Ze wees erop dat er nog steeds onenigheid is tussen de familieleden.

Bovendien heeft André Hazes zelfs recentelijk zijn moeder ontvolgd op Instagram, wat suggereert dat er nog steeds problemen zijn tussen hen.

Patty Brard wees er ook op dat André Hazes onlangs geïnterviewd werd door de media. Tijdens dit interview stonden er dertig camera’s op hem gericht voor een nieuwe documentaire.

Brard merkte op dat dit mogelijk een truc was om publiciteit te genereren. Het gerucht gaat namelijk dat André zich na de concerten bij zijn zus zal aansluiten in haar juridische strijd tegen hun moeder Rachel.

Hoewel André Hazes heeft gezegd dat hij zich niet wil bemoeien met de erfeniskwestie, heeft Patty Brard nog steeds haar twijfels.

Zij gelooft dat het feit dat de zanger zich heeft ontvolgd op Instagram een teken is dat er nog steeds problemen zijn tussen hem en zijn moeder.

In elk geval lijkt het erop dat de familie Hazes nog steeds kampt met de erfeniskwestie en dat er nog steeds spanningen zijn tussen de verschillende familieleden.

Of het gebaar van André naar zijn moeder echt een teken van verzoening was, blijft dus nog de vraag.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder