Connect with us

Nieuwste

Noa Vahle krijgt stevige kritiek te verduren: ‘Er werden verschillende veren uitgedeeld’

Noa Vahle, de 22-jarige dochter van de Nederlandse mediamagnaat Linda de Mol.
Ze maakt naam voor zichzelf in de media als redactielid van het programma ‘Vandaag Inside’, werkt ze voor Veronica en doet ze verslag vanaf voetbalvelden.

Zo reisde ze ook naar Qatar voor het WK voetbal.
De laatste tijd wordt Noa enorm op een voetstuk geplaatst en daar is kritiek op gekomen. Zo wordt de dochter van Linda de Mol zelfs TV-godin genoemd.

Volgens sommigen is dit een poging om ‘in de gunst te komen van de invloedrijke De Mol-familie’, aldus Mediacourant.

Journaliste Angele de Jong vindt het in ieder geval ’too much’. Collega AD-journalist Marcus den Blanken is het daar helemaal mee eens.

“Het is wel een beetje doorgeslagen in de hoek van complimenten die ze heeft gekregen. Dat werd wel echt een beetje dat ik dacht…”, aldus Den Blanken in de AD Mediapodcast.

“Ja, dat was too much. Dat is gewoon wat VI doet”, voegt De Jong eraan toe. “Ook op het platform van Linda! Daar stonden ook diverse veren,” aldus Marcus.

Moeder Linda is trots op haar dochter. “Ik heb het natuurlijk op de voet gevolgd,” vertelt ze aan De Telegraaf.

“Elke dag keek ik, elke dag was ik supertrots op mijn meisje,” aldus De Mol, die doelt op Noa’s WK-avontuur in Qatar.

“En ze doet het meer dan fantastisch, dus tips heeft ze niet meer nodig,” voegt Linda toe.

Noa Vahle heeft ongetwijfeld veel talent en inzet in de media-industrie laten zien, maar het is belangrijk om haar te blijven beoordelen op haar prestaties en niet op haar beroemde achtergrond.

Het is begrijpelijk dat sommigen bezorgd zijn dat ze alleen maar bekendheid krijgt vanwege haar afkomst, maar Noa verdient een eerlijke kans om haar vaardigheden en prestaties te tonen.