-

Algemeen

Moslim teleurgesteld en heel boos op Burger King: ‘De gedachte maakte me al ziek’

Gundogdu Yuzudik uit Enfield, Londen, laat op TikTok weten dat hij heel erg ziek is geworden na het eten van een hamburger.

De man is moslim. Hij had de medewerkster herhaaldelijk op het hart gedrukt dat hij geen spek wilde op zijn dubbele cheeseburger. Toch liep het nog grondig fout.

De jongeman had grote trek in een hamburger. Maar na de eerste hap ontdekte hij dat er toch spek zat op zijn burger.

Vanwege zijn geloof eet hij geen varkensvlees. Maar nu had hij toch een flinke hap spek naar binnen gewerkt.

Hij getuigt dat hij ervan moest walgen en zich lichamelijk ziek voelde. Op TikTok doet hij het hele verhaal.

De man onthult: “Toen ik mijn hamburger ging eten, nam ik een hap en het smaakte niet goed. Ik opende het broodje en het zat vol met spek.”

“Zelfs het kleinste hapje maakte dat ik me geestelijk en lichamelijk ziek voelde. Drie dagen lang at ik niet goed. Ik had fysieke honger, maar ik kon niet eten zonder over te geven. Ik voelde me ziek.”

“De gedachte aan spek maakte me ziek. Zelfs als ik op iets kauwde, dacht ik automatisch dat het spek was. De eerste dag, at ik niet. Op de derde dag begon ik langzaam weer te eten.”

“Ik was uitgehongerd, maar ik kon lichamelijk en geestelijk niets eten. Het was mijn plan dat ik het nooit van mijn leven zou eten. Ik wist niet of ik een allergische reactie zou krijgen. Zo belangrijk was het voor mij.”

“Ik ging terug naar de Burger King en klaagde, maar ze waren niet erg behulpzaam. Ze verontschuldigden zich en dat was het. Niets anders, wat me echt schokte.”

Op TikTok laat hij de bewuste hamburger ook aan zijn volgers zien. Er zit wel degelijk spek tussen. “Dit is absoluut belachelijk.”

“Dus ik wil wel een grote shout-out geven aan Burger King, als je dit gaat bekijken, want je wordt hierin getagd. Je moet je personeel ontslaan, je moet ze laten weten dat ze moeten luisteren naar eenvoudige instructies die ze hebben gekregen van klanten.”

De video ging compleet viraal. De meeste volgers zijn het met hem eens. “Zelfs als de hamburger niet halal is, gaat het om het principe.”

Gundogdu is ontzettend boos. Hij snapt wel dat er fouten kunnen gebeuren. “Ik zeg specifiek bij al mijn maaltijden ‘geen bacon’, en het is altijd correct geweest. Ik heb dit een paar keer tegen de kassajuffrouw gezegd, en toen ik mijn eten kreeg, had ik niet anders verwacht.”

Algemeen

Sylvie Meis vergroot haar voorgevel enorm en laat ze meteen zien

Sylvie Meis staat opnieuw in de schijnwerpers, nog maar zes dagen geleden was ze het onderwerp van gesprek, maar de spotlights lijken haar altijd te vinden.

De voormalige partner van Rafael van der Vaart is nu op zoek naar ware liefde, nadat ze recentelijk werd gedumpt door Wim Beelen, een bekende in de afvalindustrie.

Sylvie staat bekend als een echte mannenmagneet, wat op zichzelf geen probleem is, behalve als je hoofdzakelijk rijke mannen zoekt.

Hoewel Sylvie zelf ook niet hoeft te klagen over haar bankrekening, lijkt het erop dat haar hoge eisen haar niet helpen om een langdurige relatie te vinden.

Het feit dat Sylvie graag in de schijnwerpers staat en geniet van aandacht kan ook een rol spelen in haar relaties. Naast haar verschijning op rode lopers deelt ze regelmatig gewaagde foto’s op Instagram.

Dit was blijkbaar niet aantrekkelijk voor de nuchtere Wim Beelen, die liever buiten de spotlights bleef en zichzelf wilde blijven.
Sylvie Meis

Nu lijkt Sylvie opnieuw op zoek te zijn naar liefde, en ze heeft ook wat cosmetische veranderingen ondergaan.

Volgens experts heeft ze onlangs een b0rstvergroting ondergaan, aangezien haar b0rsten er nu anders uitzien dan voorheen.

Een cosmetisch arts merkte op dat de contouren van haar b0rsten suggereren dat ze implantaten heeft, gezien de niet-vloeiende overgang naar haar borstbeen.

Natuurlijk heeft Sylvie haar nieuwe look niet onopgemerkt gelaten op sociale media. Ze deelde zelfs een video waarin ze haar nieuwe uiterlijk liet zien. Eerder deelde ze ook al beelden van haar cameltoe en achterwerk, wat haar volgers niet onopgemerkt voorbijging.

Het leven van Sylvie Meis lijkt altijd vol intriges en glamour te zijn, en haar zoektocht naar liefde blijft de media bezighouden.

Hoewel ze misschien op zoek is naar de ware liefde, blijft ze ook genieten van de aandacht en het leven in de spotlights.
Sylvie Meis

Sylvie’s zoektocht naar liefde en haar leven in de schijnwerpers hebben altijd voor veel interesse gezorgd bij zowel haar fans als de media.

Haar relaties en cosmetische ingrepen blijven onderwerp van gesprek en worden nauwlettend gevolgd door haar volgers.
Sylvie Meis

Het is duidelijk dat Sylvie, ondanks haar succes en bekendheid, net als ieder ander op zoek is naar liefde en geluk.

Haar openheid op sociale media en haar bereidheid om haar leven met haar volgers te delen, geeft een inkijkje in haar persoonlijke reis en strubbelingen.
Sylvie Meis

Hoewel haar liefdesleven misschien niet altijd over rozen gaat, blijft Sylvie haar best doen om de juiste persoon te vinden.
Sylvie Meis

Haar avonturen in de liefde zullen ongetwijfeld blijven boeien en inspireren, terwijl ze haar weg zoekt naar geluk en vervulling, zowel in de liefde als in haar carrière en persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder