-

Nieuwste

Moeder van Minderjarig Slachtoffer Marco Borsato Deelt Haar Verhaal

Marco Borsato zou tussen 2014 en 2019 een minderjar!g meisje ongepast bet*st hebben. De dame is ondertussen 22 jaar oud en deed aangifte tegen de zanger.

Nu doet haar moeder voor het eerst haar kant van het verhaal. De onheuse situatie duurde volgens haar aan van 2014 tot 2019.

Ze stelt dat er sprake was van ongepaste handelingen. Dat heeft dus jarenlang aangehouden op het ogenblik dat het meisje nog minderjar!g was.

De zaak ging aan het rollen toen de moeder een dagboek vond van haar dochter. Daarin omschreef ze haar relatie met Marco Borsato.

De zanger ging in de tegenaanval en diende een klacht in wegens valse aangifte. De moeder en het vermeende slacht0ffer krijgen sindsdien heel wat kritiek te verwerken.

Ruud de Wild was heel kritisch in zijn radioshow. “Stel je nou eens voor dat het toch een vergissing was en dat mevrouw misschien toch niet helemaal heeft gezien wat er gebeurd is of dat het niet waar is.”

Dit soort uitspraken heeft een grote impact op het slacht0ffer. De moeder snapt wel dat er vraagtekens zijn. “Ik weet toevallig dat het wél waar is, maar als je dat niet zeker weet, is zo’n gedachte heel begrijpelijk.”

Marco Borsato

Zij en haar dochter zijn absoluut niet van plan om Marco Borsato kapot te maken. “Dat is niet wat ik wil. Natuurlijk vind ik dat iedereen de gevolgen van zijn eigen daden moet dragen. Maar ik vind het, naast het feit dat het onverteerbaar is dat het überhaupt is gebeurd, ook voor hem en zijn familie heel verdrietig.”

De moeder zegt dat de situatie voor beide partijen droevig is. “Ik denk dat hij haar niet heeft willen beschadigen. Het is echter wel gebeurd en daar zal hij mee moeten leren leven. Marco’s dierbaren lijden hier ook onder. Dat vind ik verschrikkelijk.”

Ondertussen is de zaak rond Marco Borsato in het The Voice-schandaal geseponeerd. De huidige zaak moet nog beoordeeld worden.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder