Connect with us

Nieuwste

Moeder minderjarig slacht0ffer Marco Borsato doet boekje open

Marco Borsato zou tussen 2014 en 2019 een minderjar!g meisje ongepast bet*st hebben. De dame is ondertussen 22 jaar oud en deed aangifte tegen de zanger.

Nu doet haar moeder voor het eerst haar kant van het verhaal. De onheuse situatie duurde volgens haar aan van 2014 tot 2019.

Ze stelt dat er sprake was van ongepaste handelingen. Dat heeft dus jarenlang aangehouden op het ogenblik dat het meisje nog minderjar!g was.

De zaak ging aan het rollen toen de moeder een dagboek vond van haar dochter. Daarin omschreef ze haar relatie met Marco Borsato.

De zanger ging in de tegenaanval en diende een klacht in wegens valse aangifte. De moeder en het vermeende slacht0ffer krijgen sindsdien heel wat kritiek te verwerken.

Ruud de Wild was heel kritisch in zijn radioshow. “Stel je nou eens voor dat het toch een vergissing was en dat mevrouw misschien toch niet helemaal heeft gezien wat er gebeurd is of dat het niet waar is.”

Dit soort uitspraken heeft een grote impact op het slacht0ffer. De moeder snapt wel dat er vraagtekens zijn. “Ik weet toevallig dat het wél waar is, maar als je dat niet zeker weet, is zo’n gedachte heel begrijpelijk.”

Marco Borsato

Zij en haar dochter zijn absoluut niet van plan om Marco Borsato kapot te maken. “Dat is niet wat ik wil. Natuurlijk vind ik dat iedereen de gevolgen van zijn eigen daden moet dragen. Maar ik vind het, naast het feit dat het onverteerbaar is dat het überhaupt is gebeurd, ook voor hem en zijn familie heel verdrietig.”

De moeder zegt dat de situatie voor beide partijen droevig is. “Ik denk dat hij haar niet heeft willen beschadigen. Het is echter wel gebeurd en daar zal hij mee moeten leren leven. Marco’s dierbaren lijden hier ook onder. Dat vind ik verschrikkelijk.”

Ondertussen is de zaak rond Marco Borsato in het The Voice-schandaal geseponeerd. De huidige zaak moet nog beoordeeld worden.