Connect with us

Nieuwste

Michael van der Plas doet bizarre onthullingen over Nicol Kremers

Michael van der Plas doet bizarre onthulling over Nicol Kremers: ‘Ze draaide zich om’

Sinds de scheiding van Peter Gillis is Nicole Kramers in verband gebracht met verschillende mannen. Ze zal veel plezier hebben met Mike the Sweeney en Michael Vanderplatz.

Michael zegt nu dat Nicol tijdens zijn relatie contact heeft gehad met Peter. “Ik heb haar 06-nummer en we bellen veel. Ze wil afspreken.”

Het is nu te zien dat Nicol en Mike een zeer goede relatie hebben, ze zenden vaak samen live uit op Douyin en ze zouden samen hebben gewoond.

Maar Mike was niet de enige die geïnteresseerd was in Kramers. Michael lekte onlangs zijn WhatsApp-gesprek met Nicole uit.

“Wanneer gaan we samen uit dan hete meiden?”, schreef Nicole in het gesprek. Dat gesprek vond plaats op 28 januari, nadat het uit was met Peter.

Michael zegt nu echter dat hij en Nicole met elkaar verbonden zijn sinds Nicole een relatie had met Peter.

“Na een paar berichten op TikTok vroeg ze of we verder konden praten over Snapchat, waar de berichten weer verdwenen”, onthulde Michael in een gesprek met Weekly Privé.

,,Nicol vertelt over haar verblijf in Spanje vanwege een gezinssituatie. Ik vroeg haar of ze nog steeds een relatie had met Peter, en daar cirkelde ze eigenlijk omheen. ”

Michael is op de een of andere manier aan haar telefoonnummer gekomen. “We belden regelmatig. Ze wilde wel een keer afspreken.

Uiteindelijk gebeurde dat allemaal niet omdat ik me inhield”, zei Michael. Vanderplatz had een goede tijd met Sweeney Mike’s voormalige partner Charlier.

Charel zei zich bedrogen te voelen omdat ze werd vervangen door Nicol. “Ik ben van de ene op de andere dag buitenspel gezet door Mike”, zegt Charel in Privé.

Volgens Charlie was Mike alleen in Nicole geïnteresseerd omdat hij beroemd wilde worden. “Hij doet het echt voor de roem en het fortuin.”