-

Economie

Marco Borsato beschuldigd van stalking: “Blijft mij appjes sturen”

Davina Michelle heeft aangekondigd dat ze niet langer haar duet met Marco Borsato, ‘Hoe het danst’, wil zingen.

Andere artiesten blijven Borsato echter wel steunen, althans op professioneel vlak.

Jaap Reesema bijvoorbeeld, die in zijn hit ‘Nu wij niet meer praten’ nog zong over “liedjes van Marco”, blijft tijdens zijn clubtour nummers van Borsato zingen en ziet geen reden om dat niet te doen.

In een interview met Story laat Reesema weten dat niemand precies weet wat er is gebeurd en dat hij van Borsato regelmatig complimenten ontvangt over zijn muziek via de app.

Hoewel de beschuldigingen van grens0verschrijdend gedrag tegen Borsato aanhouden, blijven sommige artiesten hem dus wel steunen op basis van hun professionele relatie met hem.

Het is begrijpelijk dat artiesten hun eigen afweging maken over hoe ze omgaan met de besch^ldigingen tegen Borsato.

Sommigen kiezen ervoor om zich van hem te distantiëren, terwijl anderen hun professionele relatie met hem voortzetten.

Het is echter belangrijk om op te merken dat het steunen van iemand op professioneel vlak niet hetzelfde is als het goedpraten of negeren van grens0verschrijdend gedrag.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder