Connect with us

Nieuwste

Man duwt meisje (15) hardhandig van fiets: zware hersenschudding

De politie zoekt naar een man van ongeveer 60 jaar oud en 1 meter 60 lang. Hij wordt verdacht van de mishandeling van een 15-jarig meisje. De verdachte duwde haar maandag van haar fiets op de Boppewei in De Westereen.

Toen het meisje samen met een vriend op het fietspad reed, werd ze door een man van haar fiets geduwd. Op het ogenblik dat de verdachte het tweetal passeerde, gaf hij de tiener een harde duw tegen haar schouder. Daardoor raakte ze uit balans en viel hardhandig op de grond. Ze was enkele minuten buiten bewustzijn. Daarna fietste de man gewoon door.

In het ziekenhuis moest het meisje geopereerd worden aan haar verwondingen. Ze liep een gebroken vinger, een gekneusde kaak en zware hersenschudding op.

De man had een opvallend, grijze, lange en verzorgde baard en een stevig postuur. De man was onderweg op een elektrische damesfiets met twee zwarte fietstassen aan de zijkant.

De politie laat weten: “Dit incident heeft veel impact gehad op het slachtoffer.” Ze kan niet naar school en ook haar bijbaan kan ze niet meer doen.