-

Nieuwste

Jutta Leerdam date met deze Amerikaanse celebrity – dit is wat we weten!

Het gerucht dat Jutta Leerdam en Jake Paul aan het daten zijn, heeft de afgelopen tijd voor veel ophef gezorgd in de sport- en entertainmentwereld.

Jutta Leerdam is een Nederlandse schaatsster en wereldkampioen, terwijl Jake Paul een Amerikaanse YouTube-persoonlijkheid en professionele bokser is.

Het idee dat deze twee mensen samen zijn, heeft de gemoederen van veel mensen beziggehouden. Maar wat is er eigenlijk bekend over deze geruchten?

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat er op dit moment nog geen officiële bevestiging is van Jutta Leerdam of Jake Paul dat ze daadwerkelijk aan het daten zijn.

Het gerucht begon toen de twee elkaar volgden op Instagram en er enkele reacties werden uitgewisseld op elkaars foto’s.

Vervolgens verscheen er een foto op het internet waarop de twee samen te zien zijn in Los Angeles, wat nog meer speculatie heeft veroorzaakt.

Het is begrijpelijk dat deze geruchten voor veel mensen interessant zijn, omdat het gaat om twee bekende mensen uit totaal verschillende werelden die elkaar lijken te hebben gevonden.

Het is echter ook belangrijk om te onthouden dat deze geruchten tot nu toe slechts geruchten zijn, en dat er nog geen definitief bewijs is dat de twee daadwerkelijk een relatie hebben.

Het is ook de vraag of het überhaupt wenselijk is dat Jutta Leerdam en Jake Paul samen zijn. Jake Paul heeft de afgelopen jaren veel controverse opgeleverd vanwege zijn ongepast gedrag, waaronder het filmen van een lijk in een Japanse bos en het organiseren van illegale feesten tijdens de COVID-19-pandemie.

Het is begrijpelijk dat sommige mensen zich zorgen maken over de invloed die hij op Jutta Leerdam zou kunnen hebben, als de geruchten waar blijken te zijn.

Aan de andere kant kan het ook zo zijn dat de geruchten volledig uit de lucht zijn gegrepen en dat er niets aan de hand is. Het is belangrijk om te onthouden dat Jutta Leerdam in de eerste plaats een topsporter is en dat haar prestaties op het ijs het belangrijkste zijn.

Als fans moeten we haar privacy respecteren en haar de ruimte geven om haar eigen beslissingen te nemen.

Kortom, het gerucht dat Jutta Leerdam en Jake Paul aan het daten zijn, is tot nu toe slechts een gerucht en er is nog geen officiële bevestiging van hun relatie.

Het is begrijpelijk dat mensen hierover speculeren, maar het is ook belangrijk om haar privacy en onafhankelijkheid als topsporter te respecteren. We moeten wachten op meer informatie voordat we conclusies trekken over hun mogelijke relatie.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder