-

Economie

Internationale bende richt zich op Jan Smit en zijn gezin, resulterend in heftige momenten

Zanger Jan Smit krijgt vaak te maken met jaloezie in zijn dorp Volendam en bij zijn voetbalclub FC Volendam.

Weekly Weekend denkt dat deze jaloezie iets te maken heeft met zijn grote huis in het mooie dorp.

De zanger doorbrak op jonge leeftijd barrières in ons land en ging de grens over.Op 21-jarige leeftijd kon hij met een hypothecaire lening van 3 miljoen euro een eigen huis kopen.

De zanger volgde het advies van zijn overleden manager Jaap Buijs op en scheidde daarom zijn vermogen af ​​van zijn vrouw Liza.
Jan Smit

“Als je miljoenen verdient en in gemeenschap bent getrouwd, ben je niet echt nuchter”, zei de zanger.

In zijn biografie “Het Geheim Van De Smit” is te lezen dat de zanger vreesde dat zijn kinderen ontvoerd zouden worden door criminelen.

Zo zei hij in zijn biografie dat zijn familie volgens de politie het doelwit was van een internationale bende die losgeld eiste.

Naar eigen zeggen had hij nooit echt geld in huis, maar zijn autosleutels waren er wel. “Die mag je meenemen.”

Zanger Jan Smitt was afgelopen zomer de trotse voorzitter van FC Volendam. Een succes kan hij het niet noemen, want de club zit in een crisis.
Jan Smit

Uit de boeken blijkt een verlies van 1,2 miljoen euro. De club gaat hem waarschijnlijk veel geld kosten, aangezien hij zelf heeft verklaard dat hij 1,2 miljoen euro heeft gegarandeerd.

De zanger raakte de Hornets in zijn club FC Volendam enorm. Hij gaf zich onlangs helemaal over aan een supportersbijeenkomst.

“Het dorp werd ook vergiftigd door mensen die vol afgunst, domheid, demagogie en wrok zaten”, zei Jan Smit.

“Ze verspreidden leugens en staken lachend met dolken in de rug. We zijn hier om de waarheid te vertellen.”

Tijdens het gesprek werd duidelijk dat de zanger binnen de club bepaalde afspraken had gemaakt die hem duur zouden kunnen komen te staan.

Volgens Jaap Veerman, voorzitter van de raad van commissarissen, kunnen de verliezen oplopen tot 2 miljoen euro. “Dat is een prijs die betaald moet worden”, zei Jaap die avond.

“Ik zeg het liever niet, maar ik sta persoonlijk garant voor een tekort van 1,2 miljoen euro om de club overeind te houden”, reageerde voorzitter Jan Smitt na afloop.

Het vermogen van de zanger wordt geschat op 13 miljoen euro, maar volgens weekblad The Weeknd ligt dat cijfer een stuk lager. Volgens het weekrapport bedraagt ​​het vermogen van Jane zo’n 1,3 miljoen euro.

Jan heeft waarschijnlijk meer, want hij heeft al een behoorlijk bedrag verdiend, € 18.000 voor een half uur zingen.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder