Connect with us

Nieuwste

Grote zorgen om fel vermagerde Peter Gillis

De kijkers van de realityshow Massa is Kassa reageren massaal op een foto van Peter Gillis op Facebook. De ondernemers ziet er heel anders uit dan ze gewend zijn.

Onder de foto luidt het onder andere: “Heeft hij een maagverkleining gehad?” Peter ziet er immers fel vermagerd uit.

Het is al enige tijd over en uit met partner Nicol. Ondanks het feit dat Peter zelfs zijn eigen veters niet kan strikken, heeft hij geen liefdesverdriet.

Meer nog: de kijkers vinden dat Peter er de laatste tijd erg goed uitziet. Dat zou te maken hebben met de breuk met Nicol.

Nog een andere fan reageert onder de foto: “Veel stress van je nek af maat, is goed te zien. Je ziet er een stuk relaxter en minder gestrest uit.” Op de foto staat niet zijn hele lijf, maar toch is goed te zien dat hij heel wat kilootjes kwijt is.

Een andere volger merkt op: “Ik denk dat hij een maagverkleining heeft gehad, hij wordt ineens heel slank.” Nog een fan treedt deze persoon bij: “Ja daar had hij het al vaker over gehad maar Nicol hield dat tegen.”

Peter onthulde eerder al dat zijn voedingscoach hem streng adviseerde om iets aan zijn overgewicht te doen. Vorig jaar vertelde Peter dat hij een maagverkleining overwoog.

Hij liet optekenen: “Sinds Nicol in mijn leven is lukt het niet. Dat is het verhaal.” Nicol reageerde verbaasd: “Het ligt helemaal niet aan mij. Ik kook elke dag voor jou en elke dag gezond. Maar zodra jij de deur uitloopt dan douw jij je eigen helemaal vol met worstenbroodjes overal.”

Peter was vastbesloten om een maagverkleining te ondergaan. Toch zag hij daar later van af.

De reden? “In een gezond lichaam moet je niet snijden.” De kijkers geloofden er toen al niks van. Volgens hen hield Nicol hem tegen.