Connect with us

Nieuwste

Fotobewijs: Monique Westenberg betrapt met andere man op Curaçao tijdens vakantie

Onlangs werd gemeld dat Monique Westenberg met haar zoontje Dré aan het genieten was op Curaçao, terwijl haar partner, André Hazes, last-minute besloot om thuis te blijven.

Volgens Yvonne Coldeweijer heeft Monique op het strand een ‘gele slip’ van een man gekregen en flirtte ze de hele dag met hem.

Coldeweijer beweert dat Monique de hele tijd bij de man kwam om te kletsen, selfies met hem maakte en zich aandoenlijk aanhankelijk gedroeg.

Dit nieuws kwam kort nadat André Hazes op Instagram een emotioneel bericht had geplaatst waarin hij zijn liefde voor Monique verklaarde en zei dat zijn hart voor altijd bij haar zou blijven.

De vraag rees dus of er sprake was van een verzoening tussen het koppel.

Coldeweijer heeft echter een andere verklaring voor de Instagram-post van Hazes: “Zo zie je maar dat ze bij elkaar blijven voor PR-doeleinden, maar in de liefde eigenlijk allebei iets anders willen.

” Het is belangrijk om te benadrukken dat deze bewering niet is bevestigd en het blijft onduidelijk wat de echte reden is achter de Instagram-post van Hazes.

Het is niet ongewoon dat beroemdheden te maken krijgen met geruchten en roddels over hun relaties en persoonlijke leven.

Het is belangrijk om te onthouden dat deze geruchten vaak niet worden bevestigd en dat het belangrijk is om respectvol te blijven en de privacy van individuen te respecteren.

In plaats van te focussen op geruchten en speculatie, zouden we ons moeten richten op het respecteren van de privacy en persoonlijke levens van beroemdheden, en ons concentreren op positieve en opbouwende berichtgeving.