-

Nieuwste

Fotobewijs: Monique Westenberg betrapt met andere man op Curaçao tijdens vakantie

Onlangs werd gemeld dat Monique Westenberg met haar zoontje Dré aan het genieten was op Curaçao, terwijl haar partner, André Hazes, last-minute besloot om thuis te blijven.

Volgens Yvonne Coldeweijer heeft Monique op het strand een ‘gele slip’ van een man gekregen en flirtte ze de hele dag met hem.

Coldeweijer beweert dat Monique de hele tijd bij de man kwam om te kletsen, selfies met hem maakte en zich aandoenlijk aanhankelijk gedroeg.

Dit nieuws kwam kort nadat André Hazes op Instagram een emotioneel bericht had geplaatst waarin hij zijn liefde voor Monique verklaarde en zei dat zijn hart voor altijd bij haar zou blijven.

De vraag rees dus of er sprake was van een verzoening tussen het koppel.

Coldeweijer heeft echter een andere verklaring voor de Instagram-post van Hazes: “Zo zie je maar dat ze bij elkaar blijven voor PR-doeleinden, maar in de liefde eigenlijk allebei iets anders willen.

” Het is belangrijk om te benadrukken dat deze bewering niet is bevestigd en het blijft onduidelijk wat de echte reden is achter de Instagram-post van Hazes.

Het is niet ongewoon dat beroemdheden te maken krijgen met geruchten en roddels over hun relaties en persoonlijke leven.

Het is belangrijk om te onthouden dat deze geruchten vaak niet worden bevestigd en dat het belangrijk is om respectvol te blijven en de privacy van individuen te respecteren.

In plaats van te focussen op geruchten en speculatie, zouden we ons moeten richten op het respecteren van de privacy en persoonlijke levens van beroemdheden, en ons concentreren op positieve en opbouwende berichtgeving.

Onlangs is er ophef ontstaan rondom Monique Westenberg nadat ze betrapt zou zijn met een andere man op Curaçao.

Het nieuws verspreidde zich snel op sociale media en zorgde voor veel speculatie en discussie onder haar volgers.

Monique Westenberg, de voormalige partner van André Hazes, was op vakantie op het eiland Curaçao toen de geruchten ontstonden.

Volgens verschillende bronnen zou ze in het gezelschap zijn geweest van een mysterieuze man. Foto’s en video’s werden verspreid waarop Monique en de man samen te zien waren.

Natuurlijk leidde dit tot allerlei speculaties en vragen over de relatiestatus van Monique en haar vermeende nieuwe liefde.

Fans en volgers van het voormalige koppel waren verbaasd en sommigen voelden zich teleurgesteld door het nieuws.

Monique heeft nog niet publiekelijk gereageerd op de geruchten en heeft geen verdere details verstrekt over de situatie.

Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen recht heeft op privacy en dat het niet altijd gemakkelijk is om te gaan met de aandacht en speculaties in de media.

Het is niet ongebruikelijk dat het privéleven van bekende personen onder een vergrootglas ligt, vooral als het gaat om relaties en liefdesleven.

Het is echter belangrijk om respectvol en terughoudend te blijven bij het bespreken van persoonlijke zaken van anderen, inclusief beroemdheden.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder