-

Economie

Enorme ruzie na ontdekking van grove bedrog bij Chantal Janzen

Chantal Janzen, de Nederlandse presentatrice en actrice, heeft onlangs in een interview met het magazine &C een pijnlijk verhaal onthuld over hoe ze bedrogen werd in de liefde. In het interview vertelt Chantal hoe ze het bedrog uiteindelijk ontdekte en wat de gevolgen daarvan waren.

Chantal begint haar verhaal met de uitspraak: “Diep in je hart voel je wat er aan de hand is”. Volgens Chantal kent je partner je als geen ander en weet je wanneer er iets niet klopt. In het verleden heeft Chantal zelf ook te maken gehad met een partner die vreemdging. Hoewel ze het probeerde te negeren, wist ze dat het vaker gebeurde.

Chantal onthult vervolgens hoe ze het bedrog uiteindelijk ontdekte. Op een dag kwam ze thuis en voelde ze intuïtief dat er iets niet klopte. Ze liep meteen naar de keuken en keek in de prullenbak. Daarin vond ze het bewijs van het bedrog: een gebruikte condo*m.

Chantal confronteerde haar partner toen die thuiskwam en wat volgde was een enorme ruzie. Ondanks dat Chantal wist dat ze de relatie moest beëindigen, besloot ze dat op dat moment niet te doen. In een uitspraak die Ditjes en Datjes publiceerde uit &C vertelt Chantal: “Ik was nog jong en dacht: hier kom ik wel uit.”

Chantal wil met haar verhaal een belangrijke waarschuwing meegeven aan anderen die ook in een vergelijkbare situatie terechtkomen. Ze raadt aan om altijd op je intuïtie te vertrouwen en om niet te blijven in een relatie waarin je je niet goed voelt.

Volgens Chantal is het belangrijk om de signalen niet te negeren, hoe klein ze ook lijken. “Je hart vertelt je altijd wat er aan de hand is, ook al wil je dat soms niet horen”, aldus Chantal.

Het bedrog heeft uiteindelijk toch zijn tol geëist. Chantal heeft de relatie uiteindelijk toch moeten beëindigen en heeft daar veel verdriet van gehad. Maar ze is ook sterker geworden door deze ervaring.

Chantal hoopt dat haar verhaal anderen kan helpen die in een vergelijkbare situatie terechtkomen. Ze wil mensen laten zien dat ze niet alleen zijn en dat er altijd een uitweg is.

Het interview met Chantal in &C heeft veel reacties losgemaakt. Veel mensen herkennen zich in haar verhaal en delen hun eigen ervaringen met bedrog en hoe ze daarmee om zijn gegaan.

Chantal is blij dat haar verhaal zoveel mensen heeft kunnen bereiken en dat ze anderen heeft kunnen helpen. Ze hoopt dat haar verhaal ook in de toekomst nog anderen kan inspireren en motiveren om voor zichzelf op te komen en te kiezen voor wat goed voelt.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder