-

Nieuwste

Bron over Stien: ‘Dit had ik echt niet van haar verwacht’

In de showbusinesswereld is het geen onbekend fenomeen dat beroemdheden kampen met flinke sterallures en arrogant gedrag vertonen.

Ook Stien den Hollander, een Nederlandse zangeres, blijkt niet gevrijwaard te zijn van divagedrag. Een bron heeft zich bij roddelkoningin Yvonne Coldeweijer gemeld om een boekje open te doen over Stien.

In het verleden heeft Stien den Hollander aangegeven dat ze erg onzeker was.

Nu schijnt ze echter behoorlijk arrogant gedrag te vertonen, zo laat de bron aan Yvonne Coldeweijer weten.

Volgens de bron kijkt Stien je niet eens aan als je haar aanspreekt.

De bron heeft ook onthuld dat Stien den Hollander en haar collega Maan de Steenwinkel zich onlangs behoorlijk hebben misdragen tijdens een awardshow.

Tijdens deze show logeerden bijna alle bekende Nederlanders in een hotel in de buurt en Stien en Maan zouden zich volgens de bron te goed hebben gevoeld om andere mensen te groeten.

Een andere bron bevestigt het divagedrag van Stien. Deze bron ontmoette de zangeres backstage bij een festival en was teleurgesteld over hoe Stien zich gedroeg. “Ze kijkt je niet eens aan als je vraagt of je haar iets mag vragen”, aldus de bron.

Yvonne Coldeweijer krijgt wel vaker verhalen te horen over bekende Nederlanders die zich diva-achtig gedragen, maar ze laat weten dat ze echt verbaasd is over het gedrag van Stien.

“Had dit echt niet bij haar verwacht”, schrijft ze op Instagram. “Ze lijkt zo schattig.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder