Connect with us

Nieuwste

Bron over Stien: ‘Dit had ik echt niet van haar verwacht’

In de showbusinesswereld is het geen onbekend fenomeen dat beroemdheden kampen met flinke sterallures en arrogant gedrag vertonen.

Ook Stien den Hollander, een Nederlandse zangeres, blijkt niet gevrijwaard te zijn van divagedrag. Een bron heeft zich bij roddelkoningin Yvonne Coldeweijer gemeld om een boekje open te doen over Stien.

In het verleden heeft Stien den Hollander aangegeven dat ze erg onzeker was.

Nu schijnt ze echter behoorlijk arrogant gedrag te vertonen, zo laat de bron aan Yvonne Coldeweijer weten.

Volgens de bron kijkt Stien je niet eens aan als je haar aanspreekt.

De bron heeft ook onthuld dat Stien den Hollander en haar collega Maan de Steenwinkel zich onlangs behoorlijk hebben misdragen tijdens een awardshow.

Tijdens deze show logeerden bijna alle bekende Nederlanders in een hotel in de buurt en Stien en Maan zouden zich volgens de bron te goed hebben gevoeld om andere mensen te groeten.

Een andere bron bevestigt het divagedrag van Stien. Deze bron ontmoette de zangeres backstage bij een festival en was teleurgesteld over hoe Stien zich gedroeg. “Ze kijkt je niet eens aan als je vraagt of je haar iets mag vragen”, aldus de bron.

Yvonne Coldeweijer krijgt wel vaker verhalen te horen over bekende Nederlanders die zich diva-achtig gedragen, maar ze laat weten dat ze echt verbaasd is over het gedrag van Stien.

“Had dit echt niet bij haar verwacht”, schrijft ze op Instagram. “Ze lijkt zo schattig.”