-

Nederland

Beelden opgedoken prinses Alexia die met ander meisje zoent

Er is veel geroezemoes online over een video waarin iemand te zien is die op prinses Alexia lijkt.

Video laat zien hoe Alexia een ander meisje kust terwijl ze op vakantie is.
Maar is het waar?

K*s filmpje. Het meisje kust een ander meisje in de video en mensen zeggen dat het Alexia is.
Maar is zij het echt? Het is moeilijk te zeggen omdat de persoon in de video veel op haar lijkt.

Dit kreeg veel aandacht op sociale media, waarbij mensen zich afvroegen of ze een geheime l&sbische levensstijl had.

Bekijk hieronder de foto’s en video.

Wat een gedoe. De 17-jarige Alexia was de afgelopen weken ook in het nieuws vanwege zorgen van de Spaanse koninklijke familie.

Zomerfotosessie 2021 bij Paleis Huis ten Bosch in Den Haag
Summer photo session 2021 at Palace Huis ten Bosch in The Hague
Op de foto / On the photo: Prinses Alexia / Princess Alexia

Alexia gaat naar dezelfde school als prinses Leonor van Spanje. Onze prinses zal een slechte invloed hebben op de Spaanse prinses.

Nederland

Maxime Meiland ziet zich geconfronteerd met aanzienlijke financiële uitdagingen: ‘Niemand lijkt bereid die grot voor 2,2 miljoen euro te kopen!’

Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer besloten eerder dit jaar een villa te verwerven met een aanzienlijke prijskaart van maar liefst 2,2 miljoen euro.

Echter, nog geen jaar later blijkt dat het huis behoorlijk wat gebreken vertoont en een energielabel G heeft.

Dit label, waarbij ‘G’ staat voor ‘Grot’, werd onthuld door tv-makelaar Alex van Keulen in RTL Boulevard.

Alex legde uit: “Er zijn ook huizen te koop voor dezelfde prijs, maar met een energielabel A. Ja, G staat echt voor grot. Dat betekent dat je constant moet blijven verwarmen.

Het aanbrengen van muurisolatie in zo’n woning is een kostbare zaak, denk aan meer dan 100 duizend euro om dit te herstellen. Ik wens ze veel succes, maar ik heb het gevoel dat deze woning nog wel even te koop zal blijven staan.”

Ondertussen blijkt dat Maxime en Leroy recentelijk twee aangrenzende percelen hebben verworven om twee afzonderlijke huizen te laten bouwen.
Maxime Meiland

De exacte plannen zijn nog onduidelijk, maar het lijkt erop dat ze niet samen onder één dak willen wonen, maar naast elkaar.

De bouwwerkzaamheden moeten nog van start gaan, en zelfs de eerste heipaal is nog niet de grond in gegaan. Maxime heeft echter dringend tijd nodig om haar villa te verkopen, gezien de maandelijkse hypotheeklasten van 14.000 euro en de oplopende stookkosten nu de winter nadert.
Maxime Meiland
Het komt vaak voor dat huizen met een energielabel en prijsklasse als deze jarenlang te koop blijven staan. Gedurende deze periode blijven de kosten opstapelen voor Maxime en Leroy. Hopelijk kunnen Martien en Erica bijspringen in geval van nood.

Lees verder