Connect with us

Nieuwste

BEELDEN: Man hoort stemmetjes in hoofd en gooit vrouw overboord

Een Indonesische man probeerde zijn vrouw te vermoorden door haar op volle zee in de Straat van Soenda overboord te gooien. Het incident vond plaats op een veerboot. De man beweerde stemmetjes in zijn hoofd te hebben die hem die opdroegen.

Het koppel stak de Straat van Soenda over van Merak in het noorden van Java naar Bakauheni in Sumatra.

De bewakingscamera’s filmden het hele incident. Nietsvermoedend is de vrouw met haar tas bezig, terwijl de man haar van achter benadert. Dan tilt hij haar op en gooit haar over de reling.

Passagiers die het zagen gebeuren tilden de vrouw weer aan boord. Ze had zich op een of andere manier aan de veerboot weten vast te klampen. De familie zal geen aangifte doen omdat de man onder psychiatrische behandeling staat.