Connect with us

Nieuwste

BEELDEN: Eva Jinek is in het grootste geheim getrouwd

De Telegraaf kopte in 2020 bij een artikel: “Is Eva Jinek in het geheim getrouwd?” Die geruchten blijken nu te kloppen.

Jinek trekt zelf naar Instagram om de geruchten te bevestigen. Het antwoord op deze prangende vraag is dus ja!

Drie jaar terug leek het erop dat Eva Jinek en Dexter van der Voorn hun relatie officieel hadden gemaakt door in het huwelijksbootje te stappen. Uit documenten over de aankoop van hun woning in Abcoude bleek al dat ze een geregistreerd partnerschap hadden of zelfs al getrouwd waren.

Destijds weigerde het management om in te gaan op deze privékwestie. De presentatrice wilde haar privacy immers afschermen.

Het enige wat ze toen loslieten was dat het niet klopte dat het huwelijk al rond was voor de aankoop. Toen werd het huwelijk op zich ook niet expliciet ontkend.

Vandaag postte de presentatrice dan een heel opvallend bericht op Instagram. Daaruit blijkt dat ze de roddels over het huwelijk bevestigt.

Ze plaatst het bericht om abonnees voor haar nieuwsbrief te lokken. Ze deelt twee kiekjes uit de oude doos waarop een trouwring te zien is.

Jinek schrijft: “Nog wat kiekjes voor mijn nieuwsbrief lezers: dit zijn de stokoude palmbomen die erbij waren toen ik ten huwelijk werd gevraagd.” Ze is dus wel degelijk getrouwd ondertussen.

“En de ring waar ik 346 foto’s van heb gemaakt haha…. Wil je mijn nieuwsbrief voortaan ook krijgen? Schrijf je in via de link in bio”, vervolgt de blondine.

Het is dus duidelijk dat Jinek wel degelijk getrouwd is. Nu om abonnees te lokken is daar ook voor het eerst eerlijk over.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)