-

Nieuwste

BEELDEN: Eva Jinek is in het grootste geheim getrouwd

De Telegraaf kopte in 2020 bij een artikel: “Is Eva Jinek in het geheim getrouwd?” Die geruchten blijken nu te kloppen.

Jinek trekt zelf naar Instagram om de geruchten te bevestigen. Het antwoord op deze prangende vraag is dus ja!

Drie jaar terug leek het erop dat Eva Jinek en Dexter van der Voorn hun relatie officieel hadden gemaakt door in het huwelijksbootje te stappen. Uit documenten over de aankoop van hun woning in Abcoude bleek al dat ze een geregistreerd partnerschap hadden of zelfs al getrouwd waren.

Destijds weigerde het management om in te gaan op deze privékwestie. De presentatrice wilde haar privacy immers afschermen.

Het enige wat ze toen loslieten was dat het niet klopte dat het huwelijk al rond was voor de aankoop. Toen werd het huwelijk op zich ook niet expliciet ontkend.

Vandaag postte de presentatrice dan een heel opvallend bericht op Instagram. Daaruit blijkt dat ze de roddels over het huwelijk bevestigt.

Ze plaatst het bericht om abonnees voor haar nieuwsbrief te lokken. Ze deelt twee kiekjes uit de oude doos waarop een trouwring te zien is.

Jinek schrijft: “Nog wat kiekjes voor mijn nieuwsbrief lezers: dit zijn de stokoude palmbomen die erbij waren toen ik ten huwelijk werd gevraagd.” Ze is dus wel degelijk getrouwd ondertussen.

“En de ring waar ik 346 foto’s van heb gemaakt haha…. Wil je mijn nieuwsbrief voortaan ook krijgen? Schrijf je in via de link in bio”, vervolgt de blondine.

Het is dus duidelijk dat Jinek wel degelijk getrouwd is. Nu om abonnees te lokken is daar ook voor het eerst eerlijk over.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder