-

Nieuwste

Apple maakt prijzen bekend, iPhone 15 Pro wordt de duurste smartphone aller tijden

Volgens Apple-analisten wordt de iPhone 15 Pro de duurste iPhone die op de consumentenmarkt komt. Dat komt omdat Apple een aantal upgrades gaat maken voor de nieuwe modellen. Er gaan ook geruchten over een nieuw design, maar nog niets bevestigd. We worden altijd een beetje opgewonden van dit soort speculaties, dus we zullen het van dichterbij bekijken.

Periscooplenzen en nieuwe ontwerpen
Apple verandert het ontwerp om de zoveel modellen en behoudt dat ontwerp vervolgens een paar jaar. De iPhone 15 krijgt naar verluidt een nieuw design. Volgens bronnen uit de industrie zal het scherm dunner zijn en afgeronde randen hebben. Je kunt dit ontwerp vergelijken met de Apple Watch Series 7 en 8. De iCreate-website heeft een uitgelekte afbeelding laten zien die het nieuwe ontwerp van de smartphone laat zien.

De iPhone 15 Pro krijgt ook een titanium frame, meerdere vaste knoppen, meer geheugen en de nieuwe A17-chip. Het meest bijzondere is het giswerk van de periscooplens in de camera, waarmee je beter kunt in- en uitzoomen. Ook gaan er geruchten dat het opladen van de iPhone 15 een andere verbinding zal gebruiken. Het bedrijf heeft al aangekondigd dat het overstapt van Lightning naar USB-c.

De kleur, prijs en releasedatum van de iPhone 15 Pro vermelden ook andere kleuren. Het gerucht gaat dat de klassieke kleuren zwart, wit en rood worden vergezeld door hardroze en babyblauw. Deze toestellen zullen even groot zijn als de iPhone 14, en Apple heeft hier al een statement over gemaakt. De prijs zal dus aanzienlijk stijgen omdat de nieuwste 15 Pro grote veranderingen en upgrades zal bevatten.

Als je van plan bent om deze smartphone te kopen, kun je alvast beginnen met besparen. Naar verwachting wordt het toestel in september 2023 aangekondigd, uiteraard tijdens een Apple-event. De releasedatum is over een week. Je hebt dus nog wat tijd om geld te besparen, want de prijzen zijn niet mals. We zetten ze hieronder op een rij.Bekijk hier de prijzen voor oudere apparatuur

iPhone 15 € 1019

iPhone 15 Plus € 1169

iPhone 15 Pro € 1329

iPhone 15 Pro Max € 1579.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder