Connect with us

Nieuwste

Apple maakt prijzen bekend, iPhone 15 Pro wordt de duurste smartphone aller tijden

Volgens Apple-analisten wordt de iPhone 15 Pro de duurste iPhone die op de consumentenmarkt komt. Dat komt omdat Apple een aantal upgrades gaat maken voor de nieuwe modellen. Er gaan ook geruchten over een nieuw design, maar nog niets bevestigd. We worden altijd een beetje opgewonden van dit soort speculaties, dus we zullen het van dichterbij bekijken.

Periscooplenzen en nieuwe ontwerpen
Apple verandert het ontwerp om de zoveel modellen en behoudt dat ontwerp vervolgens een paar jaar. De iPhone 15 krijgt naar verluidt een nieuw design. Volgens bronnen uit de industrie zal het scherm dunner zijn en afgeronde randen hebben. Je kunt dit ontwerp vergelijken met de Apple Watch Series 7 en 8. De iCreate-website heeft een uitgelekte afbeelding laten zien die het nieuwe ontwerp van de smartphone laat zien.

De iPhone 15 Pro krijgt ook een titanium frame, meerdere vaste knoppen, meer geheugen en de nieuwe A17-chip. Het meest bijzondere is het giswerk van de periscooplens in de camera, waarmee je beter kunt in- en uitzoomen. Ook gaan er geruchten dat het opladen van de iPhone 15 een andere verbinding zal gebruiken. Het bedrijf heeft al aangekondigd dat het overstapt van Lightning naar USB-c.

De kleur, prijs en releasedatum van de iPhone 15 Pro vermelden ook andere kleuren. Het gerucht gaat dat de klassieke kleuren zwart, wit en rood worden vergezeld door hardroze en babyblauw. Deze toestellen zullen even groot zijn als de iPhone 14, en Apple heeft hier al een statement over gemaakt. De prijs zal dus aanzienlijk stijgen omdat de nieuwste 15 Pro grote veranderingen en upgrades zal bevatten.

Als je van plan bent om deze smartphone te kopen, kun je alvast beginnen met besparen. Naar verwachting wordt het toestel in september 2023 aangekondigd, uiteraard tijdens een Apple-event. De releasedatum is over een week. Je hebt dus nog wat tijd om geld te besparen, want de prijzen zijn niet mals. We zetten ze hieronder op een rij.Bekijk hier de prijzen voor oudere apparatuur

iPhone 15 € 1019

iPhone 15 Plus € 1169

iPhone 15 Pro € 1329

iPhone 15 Pro Max € 1579.