-

Nieuwste

André Hazes openhartig over mentale toestand Rachel Hazes

Iedereen dacht dat er eindelijk een verzoening tussen André Hazes en zijn zus Roxeanne in de lucht hing. Het tegendeel blijkt waar. Op Instagram deelde hij namelijk een opvallende verklaring, waarin hij aangeeft dat hij zijn moeder Rachel Hazes niet zal laten vallen.

André mengt zich niet in de juridische strijd tussen Rachel en Roxeanne om de erfenis van zijn vader. Eerder zei hij: “Ik bemoei me er bewust niet mee.”

De zanger voegde er nog aan toe dat hij wel voor zichzelf weet te zorgen en geen erfenis nodig heeft. “Ik werk voor mijn eigen centjes en daar ben ik hartstikke trots op en ik heb nog nooit aan zoiets gedacht als een erfenis, dus ik wil me daar gewoon echt lekker buiten laten het liefst.”

Insiders lieten echter weten dat ook André grote vragen heeft bij het verhaal van Rachel. “Natuurlijk weet hij dat het niet klopt wat zijn moeder heeft uitgehaald”, onthult een bron.

De bron gaat verder: “André vindt het een moeilijke situatie. Hij heeft niet voor niets gebroken met zijn moeder.” Daarom is de relatie tussen Rachel en André nog altijd verzuurd.

De insider beweert dat de zanger en Roxeanne weer contact met elkaar hebben. “De kans is groot dat hij uiteindelijk weer volop achter zijn zus staat.”

Wel vindt de zanger het lastig om zich openlijk tegen zijn moeder te keren. Dat heeft vooral te maken dat zij hem opving toen hij uit de afkickkliniek werd ontslagen. Daarover zegt de bron: “In deze periode heeft Rachel dag en nacht voor haar zoon klaargestaan.”

Nu blijkt dat André zich dus niet tegen zijn moeder keert. De zanger doet namelijk een opvallende verklaring op Instagram.

De post van Holland Zingt Hazes, ook gedeeld door André zelf, leest: “André is ook volgend jaar bij Holland Zingt Hazes!” Zo maakt de zanger duidelijk dat hij niet zomaar voor zijn zus zal kiezen.

André Hazes

Het is immers Rachel Hazes die achter de organisatie van Holland Zingt Hazes staat. De zanger wil zijn moeder duidelijk niet laten vallen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder