-

Economie

Aangrijpende beelden: kind uit Brabant valt op het spoor

Een fietser heeft gistermiddag een bijna-doodervaring gehad nadat hij ten val kwam.

Op een spoorwegovergang bij de Mierloseweg en Hoofdstraat in Helmond. De jongen werd gered door een omstander die snel handelde.

Op videobeelden is te zien dat de fietser de spoorwegovergang wilde oversteken en hierbij onderuit ging. Hoewel hij snel weer opkrabbelde, bleek zijn fiets vast te zitten op de spoorwegovergang.

Terwijl de spoorbomen naar beneden gingen, probeerde de jongen zijn fiets los te trekken, maar dit lukte niet.

Gelukkig was er een omstander die zag wat er gebeurde en snel ingreep. Hij haalde de fiets van de spoorwegovergang af en bracht de jongen in veiligheid.

Slechts enkele seconden later passeerde er een sprinter.

Het is niet bekend waarom de fietser ten val kwam op de spoorwegovergang.

Het is mogelijk dat er iets mis was met de fiets of dat de jongen simpelweg uitgleed. Gelukkig is de jongen er zonder kleerscheuren vanaf gekomen dankzij de snelle actie van de omstander.

Het is belangrijk om altijd voorzichtig te zijn bij het oversteken van spoorwegovergangen. Het is aan te raden om te stoppen voor de overgang en te wachten tot deze volledig is opgetrokken voordat u oversteekt.

Als uw fiets vast komt te zitten op de overgang, is het van levensbelang om zo snel mogelijk van uw fiets af te stappen en in veiligheid te brengen.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder