Connect with us

Nieuwste

Waarzegster voorspelt de toekomst van asperges, en het ziet er niet goed uit

Jemima Packington, 65, uit Bath, claimde een speciaal geschenk. Ze beweert de toekomst te kunnen voorspellen door asperges in de lucht te gooien. Ze zei dat ze informatie had ontvangen op basis van hoe ze waren geland.

Ze zei dat ze begon met voorspellen toen ze 8 jaar oud was. Ze leerde het van haar tante die “theeblaadjes kan lezen”. Jemima gebruikt patronen in asperges om de toekomst te voorspellen.

Ze heeft veel verwacht in de jaren van Brexit. Ze had gelijk over de Brexit, maar wist ook dat Harry en Meghan zouden aftreden als ‘senior members’ van de koninklijke familie.

Helaas zijn sommige voorspellingen niet uitgekomen. Ze beweert dat Kroatië het WK gaat winnen en dat Boris Johnson premier van Engeland blijft. Het resultaat is dus anders.

Toch kreeg Jemima veel berichten. Op een van de asperges verschijnt een gebroken kroon, waarop ze de dood van koningin Elizabeth profeteert. Dat gebeurde. De volgende koninklijke familie die gezondheidsproblemen heeft, is prinses Anne: ‘Ze is erg ziek’

Voorspellingen voor 2023 Maar er is meer, want Jemima heeft veel voorspellingen voor dit jaar. Ze zei dat er voedseltekorten zullen zijn, dus mensen zullen hun eigen voedsel verbouwen.

Ook in Azië zal er onrust zijn door het coronavirus. De spanningen tussen landen zullen toenemen. Daarnaast voorspelde de aspergevrouw dat veel beroemdheden “plotseling zouden overlijden” en dat de doodsoorzaak “een mysterie zou worden”. Engeland keert immers niet terug naar de EU.