-

Economie

‘Programma Massa Is Kassa stopt er mee’

Het uiteenvallen van Peter en Nicol kwam voor velen niet als een verrassing. Toen bekend werd dat de vakantieparkeigenaar was aangeklaagd wegens vermeend misbruik van Nicole, werd duidelijk dat het niet altijd even rooskleurig was voor het stel. Afgelopen vrijdag gingen de kogels door de kerk: Peter en Nicole beëindigden hun relatie.

STOP Nicol
Fans van Massa is Kassa willen weten: wat betekent dit voor de populaire SBS-serie? In een persverklaring schrijft een woordvoerder van Peter en Nicole dat ze in geen geval meedoet aan het nieuwe seizoen van Massa Is Kassa. Onze columnist Rob Goossens heeft meer info: Nicol is tot februari te zien bij Massa is Kassa.

Na de verborgen breuk was Nicole’s carrière als reality-tv-ster voorbij. “Tot ziens Nicol, we zien haar niet meer”, verklaarde Rob op RTL Boulevard. Presentatrice Vivienne van den Assem speculeerde dat de realityserie de verklaring was voor het feit dat ze hun breuk niet van tevoren hadden gemeld. “De kans is erg groot”, beaamt Rob. ‘ Ze dachten: misschien vond Talpa het niet zo leuk. Of er is een contractuele overeenkomst.

Verklapt Nicol iets?
Het is onduidelijk wat de onderbreking betekent voor de zaak tegen Peter. Rob denkt echter niet dat Nicolleke haar kersverse ex zal ontmaskeren. “Peter is in één ding erg slim”, legde hij uit. ‘ Hij behield alle rijkdommen die Nicole mocht proeven. Auto’s, sieraden, het appartement waar haar ouders in Spanje woonden. Alles is nog van hem. Als Nicole in luxe wil blijven leven, zal ze op hem moeten vertrouwen, zei Rob. ‘Ik kan me voorstellen dat ze regelingen hebben getroffen om haar milder te maken over wat er is gebeurd.’

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder