Connect with us

Economie

‘Programma Massa Is Kassa stopt er mee’

Het uiteenvallen van Peter en Nicol kwam voor velen niet als een verrassing. Toen bekend werd dat de vakantieparkeigenaar was aangeklaagd wegens vermeend misbruik van Nicole, werd duidelijk dat het niet altijd even rooskleurig was voor het stel. Afgelopen vrijdag gingen de kogels door de kerk: Peter en Nicole beëindigden hun relatie.

STOP Nicol
Fans van Massa is Kassa willen weten: wat betekent dit voor de populaire SBS-serie? In een persverklaring schrijft een woordvoerder van Peter en Nicole dat ze in geen geval meedoet aan het nieuwe seizoen van Massa Is Kassa. Onze columnist Rob Goossens heeft meer info: Nicol is tot februari te zien bij Massa is Kassa.

Na de verborgen breuk was Nicole’s carrière als reality-tv-ster voorbij. “Tot ziens Nicol, we zien haar niet meer”, verklaarde Rob op RTL Boulevard. Presentatrice Vivienne van den Assem speculeerde dat de realityserie de verklaring was voor het feit dat ze hun breuk niet van tevoren hadden gemeld. “De kans is erg groot”, beaamt Rob. ‘ Ze dachten: misschien vond Talpa het niet zo leuk. Of er is een contractuele overeenkomst.

Verklapt Nicol iets?
Het is onduidelijk wat de onderbreking betekent voor de zaak tegen Peter. Rob denkt echter niet dat Nicolleke haar kersverse ex zal ontmaskeren. “Peter is in één ding erg slim”, legde hij uit. ‘ Hij behield alle rijkdommen die Nicole mocht proeven. Auto’s, sieraden, het appartement waar haar ouders in Spanje woonden. Alles is nog van hem. Als Nicole in luxe wil blijven leven, zal ze op hem moeten vertrouwen, zei Rob. ‘Ik kan me voorstellen dat ze regelingen hebben getroffen om haar milder te maken over wat er is gebeurd.’