Connect with us

Nieuwste

Maxime Meiland zit diep in de problemen, wordt huis uitgezet

Maxime Meiland trok onlangs met haar gezin in de villa met zwembad die ze kocht voor 2,3 miljoen euro.

De villa heeft een oppervlakte van 327 vierkante meter en heeft in totaal negen kamers, waaronder zes slaapkamers en vier badkamers. Maxim kocht nu de villa. Maar de maandelijkse contributies waren zo hoog dat Maxim in de problemen kwam, aldus het weekblad Weekend.

De Weekend reageerde hierop:

“Het wordt immers met stijgende hypotheekrente een dure grap. Als ze de rente tien jaar vastzet, komt ze uit op maar liefst € 12.000 bruto woonlasten per maand, nog steeds € 9.900 netto, per jaar.” Iets minder dan € 120.000.”

“Naar schatting ligt haar jaarinkomen tussen de 150.000 en 200.000 euro. Ze denkt natuurlijk dat dit nog wel even doorgaat.”

“Als er iets misgaat en ze de maandlasten niet meer kan betalen, denkt ze misschien: dan verkoop ik het huis. Maar als de prijs ineens fors daalt, kan haar villa ‘zinken’.”

In het nieuwe seizoen onthulde Maxim zelf dat ze inderdaad in financiële problemen zat omdat ze een dure villa had gekocht. Ze zei het volgende.

“We moesten ons leven veranderen en het was zo duur. Veel dingen hadden maar één regel nodig. De auto moest bijvoorbeeld worden verplaatst, de schoonmaakster kon hem niet hebben en Claire kon niet naar de naschoolse opvang.” crèche niet meer.”

De vraag is dus, als het inkomen van Maxime terugloopt, kan ze dat met verdere bezuinigingen nog op peil houden. Want de hypotheek alleen al is al 12.000 euro per maand.