-

Nieuwste

Iris (80) zegt dat toyboy liefje Mohammed (35) niet uit is op haar geld

Een 80-jarige vrouw heeft onthuld dat ze “zich maagd voelde” toen ze voor het eerst zoende met haar Egyptische vriend, 35.

De romance van Iris Jones met Mo Irbriham begon zoals zoveel moderne relaties: in de virtuele wereld van Facebook.

De vonken vlogen snel over en binnen twee weken beleed Mo zijn liefde aan de gepensioneerde Somerset-schoonmaakster, 45 jaar ouder dan hij. In november vloog Iris naar Caïro om de kwaliteitsinspecteur te ontmoeten en viel meteen in zijn armen.

Iris zei dat haar ex-man zei dat ze frigide was, maar dat ze intiem werd met Mo binnen enkele uren nadat ze hem voor het eerst had ontmoet.

Daarover zei Iris: “Het was ongelooflijk. Ik voelde me weer maagd. Het was niet gemakkelijk, maar heel liefdevol en romantisch.”

Het stel wilde meteen in Caïro trouwen, maar de Britse ambassade zei dat ze eerst haar echtscheidingsakte en bewijs van ongehuwd zijn moest tonen om te bewijzen dat ze kon hertrouwen.

Nu spaart Iris geld om terug te keren naar Egypte om met Mo te trouwen. Helaas voor Mo verloor hij zijn baan omdat hij vrij nam om meer tijd met Iris door te brengen.

Hij zei geen geld te willen van Iris, die leefde van een pensioen van 240 euro per week.

Mo zei: “Liefde kent geen leeftijd, geen grenzen. Iris en ik klikten meteen, we voelden ons teder. Het kan me niet schelen wat andere mensen denken, als we ons maar goed voelen samen.”

Iris voegde eraan toe: “Als hij voor geld met me zou trouwen, zou hij erg teleurgesteld zijn omdat ik van mijn pensioen leef.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder