Connect with us

Holland

Heftig nieuws prinses Beatrix: ‘Dit is het einde’

Werd kroonprinses Amalia overbezorgd door haar ouders? Dat blijkt uit recente rapporten van…

Amalia presteerde goed tijdens haar eerste officiële bezoek aan de Nederlandse Cariben, maar koninklijke waarnemers omschrijven haar optreden nog steeds als een beetje “gênant”.

Ook haar ouders bleven haar helpen en namen tijdens de afsluitende persconferentie over wat voor Amalia te moeilijk was. Het kan ook anders…

Hoe dan ook, Amalia is beschermd opgevoed. Pas nadat ze meerderjarig is geworden, kan ze officieel de rechtmatige erfgenaam van de troon worden, en leden van buitenlandse koninklijke families zijn daar al veel eerder mee begonnen. Maar vroeger was het ook anders binnen de Oranjes…

Zo ging de oma van Amalia, Beatrix, in haar eentje naar de Nederlandse Antillen toen ze nog maar een jaar ouder was dan Amalia.

“Haar ex Juliana zwaaide tot ze in het vliegtuig verdween”, lezen we op Het Laatste Nieuws. Koning Willem-Alexander was ook nog behoorlijk “bleu” op zijn eerste reis naar de Nederlandse Cariben, toen hij even oud was als zijn oudste dochter, al benadrukt Amalia-expert Claudia Witteveen.