Connect with us

Nieuwste

Groot drama dochtertje Jim Bakkum

De impact op zijn relatie is voelbaar

Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda speelden de hoofdrol als Danny en Sandy in de musical Grease in 2006 (Sandy) werden verliefd, een liefde die werd gecementeerd door hun huwelijk in 2011 en de geboorte van hun zoon Lux en dochter Posy met Molly in 2012, 2015 en 2019.

Hun ouderschap gecombineerd met drukke professionele schema’s betekende dat het moeilijk was om genoeg tijd te vinden om als koppel quality time samen door te brengen.

Wat ze willen zien, zal snel veranderen. Al is voor Jim en Bettina het welzijn van hun kroost natuurlijk het belangrijkste. Vooral de jongste dochter, Molly, leek wat bezorgd.

Kort na haar geboorte moest de kleine Polly vanwege een infectie in het ziekenhuis van haar ouders worden gescheiden. Ze had het geluk dat ze na 12 stressvolle dagen veilig naar huis mocht, maar volgens Bettina had het hele incident echt effect op haar dochter: “Ze werd omringd door piepjes en vreemden. Er is verlatingsangst.”

Angst om in de steek gelaten te worden, vooral wanneer Jim en Bettina samen uit moeten. Dan zou Molly erg depressief worden. Bettina legde uit dat ze dan thuis zou blijven tot haar dochter helemaal gekalmeerd was. “Het voelde niet goed om mijn baby in paniek bij een oppas achter te laten.”