Connect with us

Nieuwste

Gaat niet lekker met Rachel Hazes: ‘Mijn vrees werd bevestigd’

Rachel Hazes komt er prachtig doorheen. Alle roddels en rechtszaken raken haar diep, zei ze op Instagram.

André Hazes maakt zich nu bekend nadat afgelopen woensdag een deel van haar testament aan het licht kwam.

Rachel zei in de verklaring dat ze begrijpt dat ze als publiek figuur meer te verduren krijgt dan wie dan ook, maar de huidige maatregelen zijn echt vol voor haar.

“Ik was een ‘leugenaar’, of in ieder geval een slechte moeder die – ten koste van mijn kinderen – een deel van het landgoed in eigen zak stak”, schreef Rachel.

De beschuldiging deerde haar niet. “Ik ben publiekelijk geminacht, belachelijk gemaakt en ronduit belachelijk gemaakt. Ik vraag me af of mensen beseffen welke impact het heeft.”

Dus ze is verdrietig. “En slaap al weken niet goed. Het idee dat Andre en ik gaan scheiden als hij overlijdt, raakt me hard.

Ik kan ook eerlijk zeggen dat ik mijn best heb gedaan om de nalatenschap van Andre goed af te handelen en dat ik nooit geheimen heb gehad voor mijn kinderen. ”

Naar eigen zeggen heeft ze altijd haar best gedaan om een ​​goede moeder voor haar kinderen te zijn. “In de ogen van sommige mensen ben ik niet succesvol geweest op dit gebied, en dit is tussen mij en mijn dochter.”

Ze zei ook teleurgesteld te zijn door Privé, een weekblad dat delen van het testament publiceerde. “Dit creëert een volledig vertekend beeld van de werkelijkheid”, zei ze.

“Ik zou graag op de daken staan ​​en me uitspreken waar ik sta, maar ik kies ervoor om verder geen commentaar te geven op de zaak zolang de zaak voor de rechtbank is.”