Connect with us

Holland

Foto: Prinses Amalia ruilt Duitse Isebrand in voor Spaanse chico!

Niet alleen staat kroonprinses Amalia regelmatig in de Nederlandse schijnwerpers, ook buitenlandse tabloids volgen haar op de voet. Zo gingen er in Duitsland geruchten dat de prinses misschien afstand van de troon zou willen doen. Dit komt mede door recente bedreigingen die de prinses ervan hebben weerhouden haar schooltijd in Amsterdam door te brengen. Duitse media: “Maar misschien denkt de prinses ook: waar doe ik dit in hemelsnaam allemaal voor?

In Nederland verkeert het koningshuis in een vertrouwenscrisis – de populariteitscijfers lopen terug. Het kan dus zijn dat er meer dan één prinses is” die een andere weg insloeg dan haar voorouders Reason.” Logisch dat de Duitse roddelmedia zich zouden richten op de Nederlandse kroonprinses, aangezien ze vaak samen met haar Duitse vriend op de foto gaat. Zowel Yvonne Coldeweijer als Duitse media meldden afgelopen september dat er mogelijk een breuk is geweest in de relatie tussen de twee.

Amalia kiest voor Spaans!

Spaanse media melden nu echter dat mogelijk een Spaans vriendje in beeld is geweest. “Sinds afgelopen weekend ontmoet Amalia vrienden in de hoofdstad van ons land om haar af te leiden van de problemen die haar in Nederland teisteren”, meldt de Spaanse roddelwebsite Reportajes, uiteraard verwijzend naar de bedreiging aan het adres van de prinses. Vorige week zei de prinses er het volgende over: “Ik heb het nog steeds moeilijk, eerlijk gezegd. Ik mis mijn gewone leven, mijn studentenleven. Over straat kunnen lopen en naar de winkels kunnen gaan.” .” De site meldde later: “Ook gaat het gerucht dat Amalia een ‘speciale vriend’ in Madrid heeft die haar regelmatig terugbrengt naar de stad.” Moet doorgaan!