Connect with us

Economie

De oorzaak van het overlijden van de vader van een 10-jarige influencer is onthuld

Het politierapport heeft onthuld dat de overleden vader van de twaalfjarige influencer Everleigh Rose, Tommy Smith, is overleden aan een accidentele overdosis fentanyl. Dit gebeurde vijf maanden na zijn plotselinge dood op 29-jarige leeftijd, wat schokgolven veroorzaakte op internet.

Op 14 september bevestigde Everleigh’s moeder, Savannah LaBrant, 29, het verschrikkelijke nieuws via Instagram. Ze vroeg haar volgers om te bidden voor haar tienjarige dochter te midden van dit tragische verlies. Het is onduidelijk of Everleigh zich ten tijde van haar vaders overlijden bij hem bevond.

De Orange County Sheriff-Coroner heeft aan People Magazine verklaard dat Tommy is overleden aan een accidentele overdosis als gevolg van acute fentanyl intoxicatie.
Fentanyl is een zeer krachtige pijnstiller die bij overmatig gebruik dodelijk kan zijn. Hoewel de doodsoorzaak nu bekend is, blijft de zaak nog open. Het is niet bekend of er verder onderzoek wordt gedaan naar de dood van Tommy Smith.

Savannah had een relatie met Tommy van 2012 tot 2016 en beviel in december 2012 van Everleigh. Het is niet bekend of zij nog contact had met Tommy na hun relatiebreuk en of Everleigh contact had met haar vader voor zijn overlijden. De familie heeft geen verdere verklaringen afgelegd over de zaak.

De dood van Tommy Smith is een tragedie voor zijn familie en vrienden en het is triest om te zien dat het gebruik van fentanyl tot zijn overlijden heeft geleid.

Het is belangrijk om bewust te zijn van de gevaren van deze drug en om de risico’s van overmatig gebruik te vermijden. Hopelijk kunnen Tommy’s tragische dood en het nieuws over zijn overdosis anderen helpen om zich bewust te worden van de gevaren van deze en andere potentieel dodelijke drugs.