Connect with us

Nieuwste

Bekende profvoetballer (31) dood aangetroffen

De Ghanese voetballer Christian Atsu werd vorige week dood aangetroffen onder het gebouw waar hij woonde in Zuid-Turkije na een enorme aardbeving, zei de Turkse zaakwaarnemer van de voormalige Chelsea-speler.

“Atsu’s lichaam werd gevonden onder het puin”, vertelde Murat Uzunmehmet aan verslaggevers in Hatay, waar het lichaam van de atleet werd gevonden. “Momenteel worden er meer dingen gewist. Ook zijn mobiele telefoon is gevonden.”

Atsu zou uren voor de aardbeving Zuid-Turkije verlaten, maar de manager van Hatayspor zei vrijdag dat de Ghanees ervoor had gekozen om bij de club te blijven na het winnende doelpunt in de Super League-wedstrijd op 5 februari.

Atsu speelde in het verleden voor teams als Porto, Chelsea en Everton en tekende in september 2022 bij Hatayspor. Antakya, de stad waar de club is gevestigd, is zwaar getroffen door de aardbeving.