Connect with us

Nieuwste

Bejaarde man (74) ligt maandenlang dood in woning: ‘Ondraaglijke stank’

Zaterdag vond de politie in een woning aan de Laarderweg in Bussum een lijk. Een woordvoerder laat weten: “Het lichaam lag daar vermoedelijk al maanden. We kregen meldingen over de geur, die was niet zo best.”

Buren hadden de politie gebeld vanwege een ondraaglijke stank die al enige tijd rond de woning hing. Brandweer en politie kwamen vervolgens ter plaatse. In het huis vonden ze het lichaam van een 74-jarige man. “Het lichaam was in zodanige staat dat we denken dat dat er al maanden lag. Het zou gaan om een kluizenaar.”

Doodsoorzaak

Vervolgens sloot de politie de woning af, zodat de Forensische Opsporingsdienst onderzoek kon doen. Daaruit bleek dat de man overleed aan een natuurlijke doodsoorzaak.

In een reactie laat de gemeente weten: “Heel verdrietig dat hij maandenlang in huis heeft gelegen.”