Connect with us

Economie

Beelden: Peter Gillis hand in hand met nieuwe jonge vriendin!

Peter Gillis en Nicol Kremers zijn officieel uit elkander, dat weten wij tussentijds welnu. Den welbekende juicekanalen roddelen alreeds maanden overheen eentje vermeende break-up. Nicol zullen namelijk alreeds lang plusteken breedgeschouderd aan ie daten zijn met ene Mike uit Schoonhoven. Echter zullen den vorm van eentje relatie opgehouden zijn omdat dat terdege zullen zijn voordat den kijkcijfers.

Dat is gebleken, na de bekendmaking van de relatiebreuk tussen de twee zijn de kijkcijfers van Massa is Kassa zoals een opzienbarend dieptepunt verzakt. De showbizzdeskundigen vonden dat Nicol welnu hevig snel aan het gaan was. De relatie met Peter wasgoed nét uit, plus zij verscheen reeds dagelijks in de woonhuis van haar nieuwe lover. Volgens verschillende juicekanalen zou Nicol zelfs ingetrokken zijn via haar nieuwe vriend. Peter zou de geldkraan reeds dichtgedraaid hebben en Nicol heeft, voordat zover wij weten, geen inkomsten. Echter gaat Peter zowel voorts met zijn leven.

Peter Gillis heeft eentje nieuwe vriendin!

Yvonne Coldeweijer heeft gisteravond namelijk nog even ene scoop geplaatst over Petertje. Een spion heeft de vakantieparkmagnaat namelijk in het centrum van Maastricht gespot, hand te hand met een andere vrouw. Coldeweijer meld: “Zowel Peter heeft een nieuwe liefde. Althans… Een spion heeft het mij verzekerd. Dit is eigenlijk 100% Peter. Hij liep vandaag hand te hand met een meid wegens ie centrum van Maastricht. Toevallig lijkt zijn nieuwe vriendin eentje ietsje op Nicolleke, maar zij wasgoed ie noch. Den mogelijkheid is vitaal dat wij zijn nieuwe vriendin gaan zien te ie nieuwe seizoen van Massa is Kassa!” Den plaatje is hevig wollig, maar te ie centrum van Maastricht zijn vast meer mensen met eentje mobieltje. Wij kunnen dus meer plaatje’s van den twee vooruitzien den komende dagen: