Connect with us

Nieuwste

BEELDEN: Meisje onder puin beschermt hoofd van jonger broertje

Op de sociale media circuleren beelden van een meisje onder het puin dat het hoofd van haar broertje beschermt tegen de brokstukken. De verwoesting na de aardbeving van maandag in Turkije en Syrië is enorm. Met elke dag die verstrijkt, slinkt de hoop om nog meer overlevenden te vinden. Toch zijn er iedere dag hoopgevende verhalen en wonderbaarlijke reddingen.

Een Syrisch meisje werd gefilmd hoe ze liefdevol haar hand op het hoofd van haar jongere broertje legt om hem te beschermen tegen de brokstukken.

Gelukkig werden ze gered. VN-afgevaardigde Mohammad Safa tweette: “Het zevenjarig meisje dat haar hand op het hoofd van haar jongere broertje legde om hem te beschermen onder het puin is na 17 uur gered.” Hij roept op om dit te delen, omdat er heel veel nood is aan positieve en hoopgevende berichten.