Connect with us

Nieuwste

16-jarige sterft door een populair drankje

Kinderen zijn ongelooflijk veerkrachtig, maar soms ervaren jongvolwassenen zulke hoge niveaus van stress dat ze niet weten hoe ze ermee om moeten gaan.

Kinderen zijn bijzonder veerkrachtig. Als hun gevoelens gekwetst zijn, kunnen ze meestal even later weer glimlachen. Als ze schaafwonden hebben, genezen hun wonden heel snel. Als ze ziek worden, herstellen ze meestal snel.

Maar soms ervaren jonge mensen zulke hoge niveaus van stress dat ze niet weten hoe ze ermee om moeten gaan.

Lanna is energiek, actief en leidt een gezonde levensstijl. Ze is heel extravert en heeft geen gezondheidsproblemen.

Maar toen ze in de zomer van 2014 met de familie van een vriend op vakantie ging in Mexico, gebeurde er iets vreselijks.

Op een dag op een strand in Mexico kreeg ze moeite met ademhalen en zakte in elkaar. Ze is naar het ziekenhuis gebracht, maar daar konden ze helaas niets doen. Ze kreeg een fatale hartaanval.

De dood is altijd verschrikkelijk voor een persoon, maar het is nog tragischer wanneer iemands leven voor hem ligt wanneer hij sterft.

Lanna’s dood is een mysterie. Niemand zag waarschuwingsborden.

Later begon Lanna’s moeder Chris dieper na te denken over de plotselinge dood van haar dochter.

Lana was uitgedroogd toen ze stierf, maar ze had de hele dag gedronken. Ze dronk echter alleen energiedrankjes en had net een blikje Red Bull op voordat ze flauwviel.

Hoge niveaus van cafeïne en suiker in energiedrankjes hebben mogelijk bijgedragen aan de plotselinge dood van Lanner, vertelde cardioloog Jack Wolfson aan KSAZ FOX 10.

“Er is medisch bewijs dat energiedrankjes slecht voor je zijn. En ze kunnen het hartritme veranderen en de bloeddruk beïnvloeden.”

Chris zei dat het iedereen kan overkomen. Nu wil ze andere ouders eraan herinneren om ervoor te zorgen dat dit niemand anders overkomt.