Connect with us

Nieuwste

Vrouw klaagt concertzaal aan nadat ze dronken enorme explosie veroorzaakt

Daniella Leis (26) klaagt een concertzaal in Canada aan nadat ze dronken voor meer dan 9 miljoen euro schade aanrichtte.

In augustus 2019 bezocht de dame een concert van Marilyn Manson in de Budweiser Gardens in het Canadese Londen. Onderweg naar huis crashte ze tegen een woning. De auto stond op naam van haar vader. Daardoor barstte een gasleiding wat tot een enorme explosie leidde. Vier huizen waren compleet vernield. Er vielen ook zeven gewonden. Omdat gas en water werden afgesloten moest de hele wijk geëvacueerd worden.

Concertzaal vervolgd

Daniella en haar vader Shawn Leis blijven niet bij de pakken zitten. Ze klaagden de cateraar van de concertzaal aan omdat ze de vrouw drank bleven inschenken hoewel ze al flink aangeschoten was. De medewerkers wordt verweten dat ze de vrouw in beschonken toestand naar huis lieten rijden. Het bedrijf zou zo winst boven veiligheid hebben gesteld.